Élőállat szállítás: erre van szükséged Tatabányán és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 12 szállító közül! Korrekt élőállat szállítás árak: 2000-3800 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Tatabányán környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 szállító most online

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Sandor

Sandor

Szállítás 0-24

Mennyibe kerül az élőállat szállítás Tatabányán?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb szállítók Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

 • Élőállat szállítás

  6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A mestert ajánlom. Minőségi, nem drága és a munka gyors volt.

Ferenc N.
Ferenc N. 3104 Salgótarján Online

Orion, Videoton hangsugárzók javítása eredeti, vagy után gyártott alkatrészekkel!

 • Élőállat szállítás

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló mesterember. Gyors és minőségi munka. Hasznos tippeket adott a TV használatához.

Zoltán M.
Zoltán M. 4405 Nyíregyháza Online
Típus és márkafüggetlen TV szerelő tevékenységi körei: Hagyományos (CRT képcsöves) TV szerelés, Smart TV szerelés, Plazma TV szerelés, LCD TV szerelés, LED TV szerelés, Új TV beüzemelése, beállítása, a helyszínen nem javítható készülékek saját szervízembe szállítása, majd javítás után hazaszállítása, villámcsapott készülékek javítása, szakvélemény kiállítása biztosító felé, elvégzett javításokra garanciát vállalok
 • Élőállat szállítás

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Talált cserealkatrészeket és megjavította a háttérvilágítást. Ráadásul csökkentette az új háttérvilágítás áramát, mert a gyártók hajlamosak túláramoltatni, így a tévék gyakrabban mennek tönkre. Köszönöm, a tv most már jobban mutat, mint korábban!

Minden TV-modellt megjavítok. Több mint 10 éves tapasztalatom során nem maradt olyan modell, amellyel ne találkoztam volna. 

Sürgős javításokat végzek minden típusú TV készüléknél, még aznap, 1 út alatt, minden területen. Sok pótalkatrész van nálam. Megspórolom az Ön és az Ön idejét, mert senki sem jár jól az ismételt utazásokkal. 

A berendezések ingyenes kiszállítása a városban, és kisebb javítások esetén az Ön jelenlétében történik, és biztos lehet benne, hogy a szakszerűség és a gondoskodó hozzáállás. 

Fizetés munka után. A javítás költségét a felmérés után telefonon és levelezéssel lehet meghatározni, azonnal válaszolok. A költségnövekedés nem okozott váratlan meglepetést. 

Közvetítők nélkül dolgozom! Az elvégzett munkára 3 évig adok becsületes garanciát. Bízom az alkatrészek megbízhatóságában és tartósságában, csak minőségi alkatrészek. 

A város környékén dolgozom, és az Mkad-tól akár 30 km-re is elmegyek. 
Számomra nincs lehetetlen munka, és a kritikák megerősítik ezt. 

Ingyenes konzultáció és hívás a szolgáltatás áráról a szolgáltatás megvalósítása előtt. 
Gyorsan és megfelelő időben eljön hozzád, és megoldja a problémát. 

Hívjon most, és megpróbálom megoldani a problémáit.

TV-k javítása: Samsung, LG, Panasonic, Sony, Sharp, Toshiba, Pioneer, Hitachi, Philips, Thomson, Grundig, Loewe, Bbk, Tcl, Mystery, Haier, Xiaomi.

Távolítson el minden hibát: 

Nem jelenik meg, Nem kapcsol be, Nincs hang, Nincs jel, Nem látja a készüléket, nem vált csatornát, villogó képernyő, Képernyő kialszik, Csökken a fényerő, a kép kétszeres, villog, villog, villog, meghibásodott tápegység, Nincs képszín, Nincs kép. 

Több mint 1250 teljesített megrendelés;

Ingyenes konzultáció és költségbecslés;

A szerződés szerinti becsületes garancia az elvégzett munkára;

Minden kisebb javítás és a kezelés napján végzett munka;

Nincs előleg és nincs felár a munka befejezése után.

 • Élőállat szállítás

  6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A kép eltűnt, de a hang még mindig LG 32! Elkezdte megérteni, hívott, mint kiderült, csaló cég, megérkezett, háttérvilágítás elítélt, különösen hírek nekem nem volt, azt mondják, a helyszínen nem lehet csinálni, meg kell venni a szervizközpontba, visszautasítottam. Aztán eszembe jutott, hogy van egy alkalmazás, és elvégezte a munkát, az ár körülbelül megértette, hogy ki, először válaszolt a szakértő, azonnal ment a témába, válás nélkül - diagnózis, összefoglaló, ár. Aztán volt egy sor javaslat, de én érzem a tisztességes embereket, akik értik a dolgukat, és nem a nyelvet. Minden úgy jött ki, hogy jött, gyorsan megjavította, és szívvel-lélekkel elbeszélgettünk! Ajánlani tudom őt, mint szakembert, szakmabeli és nem utolsó sorban azért, mert tisztességes!

Az elkészült készülékeket maximum 3 hónapig tároljuk, azután értékesítjük, vagy ha ez nem lehetséges, mert javíthatatlan, akkor hulladékhasznosításra átadjuk. Amikor a javítás elkészült, akkor telefonon vagy SMS-ben értesítjük, kivétel, ha megbeszéltünk a javításra határidőt. Az elkészüléstől számított 8 napig ingyenesen tároljuk a készülékeket, majd tárolási díjat számítunk fel, amelynek összege a készülék értékétől függően 50-100.-Ft/nap.

LCD és Led televízió tápegység, alaplap és egyéb elektronika javítása:  4000 – 9000.-Ft munkadíj, erre jön az alkatrész ára. LCD monitor tápegység, alaplap és egyéb elektronika javítása:  4000 – 7000.-Ft  munkadíj, erre jön az alkatrész ára. Led háttérvilágítás javítások teljes ára munkadíj+ alkatrész, (irányárak) méret szerint: ( nincs fény, világos vagy kék foltok a képen, túl kék a kép, stb)

 • 32″    10000.-Ft-tól –  18000.-Ft-ig.
 • 40″    15000.-FT-tól –  25000.-Ft-ig.
 • 42″     18000.-Ft-tól – 30000.-Ft-ig
 • 47″     20000.-Ft-tól – 35000.-Ft-ig.
 • 50″    25000.-Ft-tól – 45000.-Ft-ig.

A javítási árak alsó értéke csak a hibás ledek cseréjére vonatkozik. 1-2 munkanap. Minden led cseréje esetén a közép érték. 1-2 munkanap. Az összes led csík cseréje esetén a felső érték az irányadó. Ez a javítás néhány naptól 1 hónapig terjedhet. A megrendelő igénye szerint is!
A leesett prizmák visszaragasztása, illetve az összes prizma újraragasztása a  minimál árak alatt van. ( világos foltok a képen) Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! ( speciális alkatrészek. stb.)
Tisztelt érdeklődők! Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk.
Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.
 Az alkatrész piacon történt jelentős drágulás miatt, az alábbi árak nem tartalmazzák az alkatrészek árát!

 • CD, DVD lejátszó és magnó deck: 1500 – 3000.- 
 • Video, DVD felvevő és Hi-Fi:  2000 – 3000.-
 • Magnó (1 kazettás):  2000.-tól
 • Magnó (2 kazettás):  3000.-tól
 • Lemezjátszó :  2000 – 5000.- 
 • Élőállat szállítás

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Felhívtam a mestert, ő javasolta a legegyszerűbb megoldást. Ő javasolta a probléma megoldásának legegyszerűbb módját. Vagy kicserélni az egész alaplapot 10000 r-ért, vagy külön digitális tunert venni 1000 r-ért, ami meg is történt. Vagy ellenőrizze a TV a rendes szobában antenna (mester feltételezett sérülés a kábel). Végül is valójában csak egy sérült kábeles kültéri antenna volt. És vásárolt egy digitális tuner és beltéri antenna visszatért M Video ellenőrzések. A szerelő a legegyszerűbb megoldást ajánlotta a problémára anélkül, hogy pénzt venne el. Bár jöhetne és elvihetne "úgymond" néhány ezer rubelt a diagnosztikára. Kiderült, hogy még mindig vannak tisztességes, becsületes, és ami a legfontosabb, profi mesteremberek, !!!!!. Köszönöm szépen ezt a szakembert.

Villámcsapás, ill. szakvélemény. A tavaszi és nyári időszakban egyre jellemzőbbek a viharok melyeket áramingadozások, kimaradások és elektromos kisülések villámok kísérnek. Ha már megtörtént a károsodás a készülékeket áramtalanítani kell. Szervizünk szakemberei igény szerint akár helyszíni kiszállással segítenek önnek a lehető leggyorsabb megoldás megtalálásában. Érvényes lakásbiztosítás esetén ellenőrizni kell, hogy a szerződés kiterjed-e a villám másodlagos hatására is. Ebben az esetben az általunk kiadott szaknyilatkozattal a biztosítója rövid időn belül kifizeti Önnek a kiadott végszámla összegét. Bizonyos esetekben olyan mértékű a meghibásodás , hogy a helyreállítás gazdaságtalanná tartós alkatrész anyaghiány esetén pedig megoldhatatlanná válik. Ilyenkor a megoldás a készülékek teljes leselejtezése. Ebben is tudunk segíteni hivatalos selejtezési nyilatkozat kiállításában.
 • Élőállat szállítás

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű mester! Felhívtam, kommunikáltam, kevesebb mint egy óra alatt eljött, megjavította a TV-t, mindent megmutatott neki mindent, amit mondott. Egy év garanciát adott, elégedett voltam! Isten ments, ha valami elromlik, újra kapcsolatba lépek vele. Ajánlom őt másoknak is.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító élőállat szállítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Élőállat szállítás: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán az élőállat szállítás átlagos díja 2000 - 3800 Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Tatabányán az élőállat szállítás szolgáltatáshoz már 16 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szállítót Tatabányán?

Ebben a pillanatban 12 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÉLŐÁLLAT SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szállító?

Egy szállító a következő munkával bízható meg bátran: élőállat szállítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a szállító?

A jó szállító részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor szállítót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas