Adóbevallás készítés: erre van szükséged Tatabányán és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 20 könyvelő közül! Korrekt adóbevallás készítés árak: 22600-42300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Tatabányán környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 könyvelő most online

Tibor T.

Tibor T.

Tudok segíteni.

Laura P.

Laura P.

Közeli megoldás.

Shaymaa A.

Shaymaa A.

Érdekel.

Mennyibe kerül az adóbevallás készítés Tatabányán?

22600 - 42300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Cégünk 1999-óta végez számviteli szolgáltatásokat ügyfelei részére immáron több mint 20 éve! Ezidő alatt megismerkedtünk néhány száz céggel és rajtuk keresztül jó néhány iparággal. Jelenleg is, nagyságrendileg közel 100 cég bíz meg minket számviteli és bérszámfejtési kötelezettségeinek ellátásával. Ügyfeleink jó részt kiskunhalasi és vonzás körzetébe tartozó vállalkozások, de vannak akik ettől jóval távolabbról tisztelnek meg minket bizalmukkal.

 • Adóbevallás készítés

  6800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Csak ajánlani tudom!!!

Csaba
2 éve

Oláh Tamás

 • Adóbevallás készítés

  8000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon -nagyon szeretném megköszönni a rendkívül precíz munkátokat és a sok kedves segítséget, amit tőletek kaptunk.

Gábor
2 éve

Cégünk 1992 óta foglalkozik könyveléssel, bérszámfejtéssel és munkaüggyel. Kft.-k, bt.-k, egyéni vállalkozások teljes körű könyvelésével foglalkozunk Békés és Csongrád-Csanád megyékben. A bérszámfejtést és a könyvelést külön-külön is vállaljuk igény szerint. Bokor Károly ügyvezető

 • Adóbevallás készítés

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon segítőkészek! Csak jókat modhatok. Örülök hogy megtaláltam őket!👍😀

Andi
2 éve

Bízza ránk adóügyeit, könyvelését! Ügyfélbarát szolgáltatások, kedvező árak. Szolgáltatások: o Az átvett anyagok havi szintű rögzítése (bejövő/kimenő számlák, bank (devizás is), pénztár, egyéb) o Havi bér/ megbízási díj stb. számfejtése, bevallások elkészítése, az utalandó adó/járulék lista/bérlisták e-mailen történő megküldése o Adóbevallások / beszámolók határidőre való elkészítése, elektronikus beadása a hatóságok felé o Adótanácsadás (év közben cégeredmény rendszeres küldése, konzultáció az adó optimalizáláshoz) o Hatóságok (APEH/ Önkormányzat/ Magánnyugdíjpénztár) előtti képviselet (adóellenőrzés stb.) o Nyugdíjbiztosító felé adatszolgáltatás o Adó/ járulék törvény változások ismertetése (e-mail és személyes konzultáció alkalmával) Reméljük, hogy rövidesen Önt is elégedett ügyfeleink körében tudhatjuk.

 • Adóbevallás készítés

  6600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Közvetlen, segítőkész Közösképviselő

Károly
2 éve

Vállaljuk Kft.-k, Bt.-k, Egyéni vállalkozók, ZRT.-k könyvelését, bérszámfejtését, hatóságok előtti képviseletét. Illetve a bevallások, beszámolók és egyéb kimutatások elkészítését. Plusz szolgáltatásaink: szabályzatok készítése, üzletviteli tanácsadás, cégalapítás

 • Adóbevallás készítés

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrektek, megbízhatóak, és bármi kérdéssel lehet hozzájuk fordulni. Évek óta ők készítik az adóbevallásom és mindig rendben volt. Tökéletesen elégedet vagyok a munkájukkal! és ezért a jövőben is őket választom. Gratulálok és sok sikert továbbra is!

Edina
2 éve

Cégünk vállalja gazdasági társaságok, non-profit szervezetek, egyéni vállalkozók, őstermelők könyvelését, teljes körű bér-ügyintézését. Igény esetén a megbízó telephelyén biztosítunk személyes konzultációt. Ügyfeleink az ország teljes területéről keresnek minket, így rugalmas, jól működő gyakorlatot alakítottunk ki a távkönyvelés terén. Fő tevékenységeink: könyvelés, bérszámfejtés, bérügyintézés, költségelemzés, kontrolling tanácsadás, üzletviteli tanácsadás. Kedvező árainkkal, rugalmas munkavégzéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 • Adóbevallás készítés

  6900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kedves társaság, nagyon jól dolgoznak. Mindent elmondanak úgy hogy én is megértsem, a könyvelés és a bérszámfejtés 5*. Mindenkinek ajánlom Őket!

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő adóbevallás készítés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó kárpitozás: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán az ajtó kárpitozás átlagos díja 4600 - 8700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Tatabányán?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Tatabányán?

Jelenleg 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a feladattal bízható meg: ajtó kárpitozás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas