Áfa visszatérítés: erre van szükséged Tatabányán és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 22 könyvelő közül! Korrekt áfa visszatérítés árak: 21400-40200 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Tatabányán környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 könyvelő most online

István B.

István B.

Kedvezményt adok

Károly V.

Károly V.

Tapasztalt vagyok

Endre P.

Endre P.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az áfa visszatérítés Tatabányán?

21400 - 40200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Cégvezetők figyelem! KÖNYVELŐVÁLTÁS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL. Tisztában vagyunk vele, hogy milyen nehéz egy új könyvelő kiválasztása ezért, hogy bebizonyítsuk elhivatottságunkat szolgáltatásunk iránt, új ügyfeleinknek az első három hónapot pénz-visszafizetési garanciával vállaljuk, vagyis amennyiben az első 3 hónap elteltével nem lenne megelégedve szolgáltatásunkkal, úgy a teljes megbízási díjat visszafizetjük. Ön hogyan látja, mekkora az esélye, hogy egy NAV ellenőrzés során bírságot kap a könyvelője miatt? Ne várja meg, amíg baj történik, mi garanciát vállalunk a munkánkra. Kérje 1 órás ingyenes tanácsadásunkat és tegyen minket próbára. Tudjuk, hogy sokan tartanak a könyvelőváltástól. Mi a könyvelőjétől bekérjük, elhozzuk és átnézzük a korábbi anyagait, így Önnek nem lesz egyéb dolga és nem kell majd tartania a régi könyvelőjétől. Azért még senki sem kapott NAV ellenőrzést, mert könyvelőt váltott, de azért igen, ha nem váltott időben és rossz kezekben hagyta cége pénzügyeit. Keressen minket, hogy biztos kezekben tudhassa könyvvitelét!

 • Áfa visszatérítés

  6600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Az IFRS szolgáltatások, nemzetközi tenderek szerinti beszámolók a nemzetközi összehasonltásban átláthatóbbak.

Bianka
2 éve

Üdvözlöm! Könyvelőirodánk 2014-ben alakult. Előtte egyéni vállalkozóként 20 éves tapasztalattal rendelkezem a könyvelés és bérszámfejtés területén, ezzel segítve sok elégedett ügyfelünket. Fontos számunkra az ügyfeleink elégedettsége. Bízunk a hosszútávú sikeres együttműködésben. Szolgáltatásunk kedvező áron érhető el, amelyt a feldolgozandó havi bizonylatmennyiség, létszám és egyéb adatszolgáltatási kötelezettsége, és annak gyakorisága, valamint egyéb igényei határoznak meg. A számviteli szolgáltatások végzésére felelősségbiztosítással rendelkezünk. Benne vagyunk a NAV köztartozásmentes adatbázisában. Tagja vagyunk a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének (MKOE). Megfelelünk és tagja vagyunk a Minősített Könyvelők Egyesületének. Gyakorlott szakértelemmel és diszkrét hozzáállással kezeljük ügyeit, segítjük vállalkozását, optimalizáljuk adóját. Ez mind garancia arra, hogy cégének, vállalkozásának könyvelése megbízható, jó kézbe kerül.

 • Áfa visszatérítés

  7600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, korrekt, etikus, naprakész, nem is tudnék többet kérni! Lassan 5 éve könyvel nekem.

Réka
2 éve

Sok éves tapasztalat, felsőfokú végzettséggel, nagy vállalkozásokban is. Könyvelés és kapcsolódó feladatokon felül üzletviteli tanácsadás, controlling,

 • Áfa visszatérítés

  6800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kedvelem, ahogy dolgoznak. Körültekintőek.

Edina
2 éve

Cégem azzal a céllal hoztam létre, hogy egyéni vállalkozások, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek részére minden részletre kiterjedő számviteli szolgáltatást (könyvelés, tanácsadás, bérszámfejtés, adóbevallás, szabályzatok, statisztikák, pályázati elszámolások elkészítése stb.) nyújtson. A számvitel szakterülete a szívügyem. Kérje ajánlatomat vagy egy időpontot ingyenes, személyes konzultációra, ha még nem találta meg az igazit vagy most keres könyvelő irodát induló vállalkozása számára. A közös együttműködés reményében szeretettel várom leendő ügyfeleim jelentkezését. Üdvözlettel: Oszkóné Dolák Nikolett

 • Áfa visszatérítés

  5800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható

Renáta
2 éve

Hidasi Krisztina vagyok, regisztrált mérlegképes könyvelő. 2002-ben szereztem meg a mérlegképes könyvelői végzettséget. A könyvelői ismereteimet Budapesten sajátítottam el egy könyvelőirodában, ahol nagyon hamar megismertem a könyvelés rejtelmeit. Ezt követően, 2003-ban saját irodát nyitottam Vácon. Teljes körű könyvelési ismerettel rendelkezem az egyéni vállalkozásoktól kezdve a társas vállalkozásokig. A bérszámfejtési és munkaügyi téren is jelentős tapasztalatom van. Havi szinten, több mint 500 fő számfejtését végzi el irodám. Számos budapesti és Vác környéki ügyféllel rendelkezem. A távolság sem okoz problémát, a könyvelési anyag szállítása vidékről is megoldható. Színvonalas irodában, szakmailag naprakész kollégákkal várom leendő kedves ügyfeleimet.

 • Áfa visszatérítés

  7100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Szuper csapat 🤗🤗🤗

Illyes
2 éve

Egy jó könyvelő milliókat érhet! Szó szerint, hiszen egy megfelelő felkészültségű, a folyamatos jogszabályváltozásokat naprakészen követő könyvelő rengeteget spórolhat a cégének! Ha tudja, milyen költségeket számolhat el, hogyan veheti ki legálisan a jövedelmét a vállalkozásából, és abban is biztos lehet, hogy mindig minőségi és pontos szolgáltatást várhat a könyvelőjétől, nemcsak sok pénzt, hanem rengeteg idegeskedést is megspórolhat.

 • Áfa visszatérítés

  6100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos, korrekt.

Lajos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő áfa visszatérítés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorfelújítás: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a bútorfelújítás átlagos ára 9700 - 18200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorrestaurátorok - hogyan válasszunk Tatabányán?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorrestaurátort Tatabányán?

Jelenleg 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORFELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk bútorrestaurátort?

Megéri egy Qjob-on regisztrált bútorrestaurátort hívnod ha szükséged van erre: bútorfelújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorrestaurátor?

Egy jó bútorrestaurátor pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: bútorrestaurátor?

Ha a legjobb bútorrestaurátor segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A bútorfelújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas