Napi bejelentés szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 23 adótanácsadó közül! Korrekt napi bejelentés árak: 5800-11000 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Tatabányán környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 adótanácsadó most online

Gábor T.

Gábor T.

Tudok segíteni.

Mihály L.

Mihály L.

Közeli megoldás.

Lea R.

Lea R.

Érdekel.

Mennyibe kerül a napi bejelentés Tatabányán?

5800 - 11000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Üdvözlöm Önt. Tóth Emese vagyok, 1991-óta a könyvelő szakmában. 1995-től egyéni vállalkozóként dolgozom. Ügyfélköröm változatos gazdasági tevékenységben és méreteiben is. Adószámos magánszemélytől a társaságokig, építőipari, mezőgazdasági, kereskedelmi, szolgáltató tevékenységek és non-profit társaságok mind megtalálhatóak. Lehetőség van hagyományos papír alapú adatszolgáltatásra, személyes találkozásra, valamint online kapcsolattartásra is. Amelyik az ügyfélnek megfelelő. Cégéhez igazított árak, rejtett és plusz költségek nélkül, havi átalánydíjban meghatározva. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű ügyviteli szolgáltatás, amely magába foglalja a könyvelést, bevallások elkészítését, bérszámfejtést, záró bevallások, mérlegek elkészítése, konzultáció, tanácsadás. Külön díj ellenében adatszolgáltatás banki hitel ügyintézésnél vagy pályázatok elkészítésénél.

 • Napi bejelentés

  7400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Mindig rendelkezésre állnak, mindig türelmesek, hiába kérdezem ugyanazt ezerszer... pontosak és megbízhatóak, értik a szakmát. Fenntartások nélkül hagyatkozom rájuk.

Vanessza
2 éve

Főállású egyéni vállalkozó vagyok, itthonról dolgozom. Vállalom egyéni vállalkozók, bt.-k, kft.-k könyvelését, bérszámfejtését, minden adózási formában. Keressenek bizalommal!

 • Napi bejelentés

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Gyál csontos József 85

Martha
2 éve

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező regisztrált mérlegképes könyvelőként és adótanácsadóként vállalom gazdasági társaságok, civil szervezetek és egyéni vállalkozások (KATA, normál vagy átalányadós) könyvelését. Online vagy személyes kapcsolattartással is.

 • Napi bejelentés

  7000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Super Patient & Professional 🤝

Zsolt
2 éve

Vállaljuk egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok teljes körű könyvelését és hatóságok előtti képviseletét. Ha biztonságban szeretné tudni vállalkozása könyvelését, keressen minket bizalommal. Nem tudja elérni könyvelőjét? Ez nálunk nem fordulhat elő. Kora reggel, este, hétvégén, ünnepnapokon bármikor rendelkezésére állunk. A mérsékelt és korrekt árak mellett alapvető filozófiánk az ügyfélcentrikusság.

 • Napi bejelentés

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Mindig nehéz feladat egy vállalkozó számára, hogy a sok könyvelő közül a legmegfelelőbbet megtalálja. A Varga Könyvelőiroda vezetője maximálisan precíz, alapos és mindezt elfogadható áron teszi. Összegezve egy tapasztalt, szakmailag képzett könyvelő Budapesten, aki akár házhoz is megy a könyvelési anyagért.

Máté
2 éve

Több mint 30 éves múlttal több mint 500.000 órányi szakmai tapasztalattal rendelkező gazdasági szakemberek dolgoznak együtt azzal a céllal, hogy a könyvelés és az adóztatás minden fortélyát a kezünkben tartva az ügyfeleink igényeihez legjobban igazodó szolgáltatásokat kínáljuk. A szakmai hozzáértésen kívül kollégáink a rátermettségükkel különleges előnyöket biztosítanak partnereink és ügyfeleink részére. A mi megbízónk az ügyfél, aki arra kér fel bennünket, hogy a számára legelőnyösebb módozatokat keressük meg. Mi, a vállalata, családja, és a saját érdekeit képviseljük megbízása alapján. Minden esetben személyre szabott ajánlatot és könyvelést készítünk. Folyamatosan kutatjuk a piacon felmerülő új igényeket, ennek következtében rendszeresen bővítjük szolgáltatási portfóliónkat. Nem riadunk meg az új dolgoktól és merünk kitűnni a könyvelő cégek közül, mert hiszünk abban, hogy ha csinálunk valamit, akkor azt csak a legmagasabb minőségben érdemes!

 • Napi bejelentés

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Alapvetően meg vagyok elégedve a Nueva-val. Minden kérdésemre segítőkészen gyorsan válaszolnak, a teendőkről pedig mindig időben tájékoztatnak. Csak így tovább!

Dancs
2 éve

Tevékenységünket 2004-ben kezdtük, önálló gazdasági társaság formájában végzünk számviteli szolgáltatást (könyvelést, bérszámfejtést, bevallások készítését). Jelenleg közel 40 belföldi tulajdonosi hátterű mikro- és kisvállalkozásnak nyújtunk ügyviteli szolgáltatást, könyvelést. Ügyfeleink között magyar gazdasági vállalkozások mellett egyéni vállalkozók, alapítványok, társasházak is megtalálhatók. Ha új cég alapítását tervezik, segítségére tudunk lenni a kezdeti lépésektől. Számviteli, könyvelői szolgáltatásunk magában foglalja a klasszikus könyvelői feladatokat: könyvelés, bérszámfejtés, bevallás-készítés, hatóságok előtti képviselet. Az ügyfeleink körében valamely társaság könyvvizsgálatra kötelezett, vagy egyéb ok miatt válik szükségessé a könyvvizsgálat, ajánlunk könyvvizsgálókat. Nagy tapasztalattal és figyelemmel, gyors, pontos, megbízható munkát végeznek. Könyvelési anyagot személyesen tudják eljuttatni hozzánk, irodánk Szegeden a József Attila sugárúton található. Kapcsolattartásunk alapja az email, melyet a napi kapcsolattartáson kívül a cég kötelezettségeit rögzítő havi értesítések esetén is minden esetben használunk. Számviteli és bérszámfejtő programunk minden listája menthető xls, pdf formátumban egyaránt. Törekszünk a több lábon állásra, mely a főtevékenységen kívül tartalmaz egyéb szolgáltatást is. A szolgáltatással, szolgáltatásokkal kapcsolatosan már rendelkezünk egy stabil ügyfélkörrel, de törekszünk tevékenységünket erősítve a már kialakult vagy leendő ügyfélkörnek ajánlani szolgáltatásunkat, így próbálva minél nagyobb piaci részesedést elérni a könyvviteli szolgáltatás területén.

 • Napi bejelentés

  7300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Több éve dolgozunk együtt, nagyon felkészült jó tanácsokkal lát el. Csak ajánlani tudom.

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó napi bejelentés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyha összeszerelés: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán a konyha összeszerelés átlagára 3800 - 7200 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Tatabányán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Tatabányán?

Ebben a pillanatban 23 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: konyha összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: bútorasztalos?

Ha a legjobb bútorasztalos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A konyha összeszerelés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas