Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Jogi Tanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj jogi tanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 20 jogi tanácsadó közül! Korrekt munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel árak — 4000-7500 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Tatabányán környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 jogi tanácsadó most online

Judit B.

Judit B.

Tudok segíteni.

Sulla A.

Sulla A.

Közeli megoldás.

Verus F.

Verus F.

Érdekel.

Mennyibe kerül a munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel Tatabányán?

4000 - 7500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb jogi tanácsadóok Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező jogi tanácsadót!

Cégünk 1999-óta végez számviteli szolgáltatásokat ügyfelei részére immáron több mint 20 éve! Ezidő alatt megismerkedtünk néhány száz céggel és rajtuk keresztül jó néhány iparággal. Jelenleg is, nagyságrendileg közel 100 cég bíz meg minket számviteli és bérszámfejtési kötelezettségeinek ellátásával. Ügyfeleink jó részt kiskunhalasi és vonzás körzetébe tartozó vállalkozások, de vannak akik ettől jóval távolabbról tisztelnek meg minket bizalmukkal.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Csak ajánlani tudom!!!

Csaba
2 éve

Oláh Tamás

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  8000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon -nagyon szeretném megköszönni a rendkívül precíz munkátokat és a sok kedves segítséget, amit tőletek kaptunk.

Gábor
2 éve

Cégünk 1992 óta foglalkozik könyveléssel, bérszámfejtéssel és munkaüggyel. Kft.-k, bt.-k, egyéni vállalkozások teljes körű könyvelésével foglalkozunk Békés és Csongrád-Csanád megyékben. A bérszámfejtést és a könyvelést külön-külön is vállaljuk igény szerint. Bokor Károly ügyvezető

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon segítőkészek! Csak jókat modhatok. Örülök hogy megtaláltam őket!👍😀

Andi
2 éve

Bízza ránk adóügyeit, könyvelését! Ügyfélbarát szolgáltatások, kedvező árak. Szolgáltatások: o Az átvett anyagok havi szintű rögzítése (bejövő/kimenő számlák, bank (devizás is), pénztár, egyéb) o Havi bér/ megbízási díj stb. számfejtése, bevallások elkészítése, az utalandó adó/járulék lista/bérlisták e-mailen történő megküldése o Adóbevallások / beszámolók határidőre való elkészítése, elektronikus beadása a hatóságok felé o Adótanácsadás (év közben cégeredmény rendszeres küldése, konzultáció az adó optimalizáláshoz) o Hatóságok (APEH/ Önkormányzat/ Magánnyugdíjpénztár) előtti képviselet (adóellenőrzés stb.) o Nyugdíjbiztosító felé adatszolgáltatás o Adó/ járulék törvény változások ismertetése (e-mail és személyes konzultáció alkalmával) Reméljük, hogy rövidesen Önt is elégedett ügyfeleink körében tudhatjuk.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Közvetlen, segítőkész Közösképviselő

Károly
2 éve

Vállaljuk Kft.-k, Bt.-k, Egyéni vállalkozók, ZRT.-k könyvelését, bérszámfejtését, hatóságok előtti képviseletét. Illetve a bevallások, beszámolók és egyéb kimutatások elkészítését. Plusz szolgáltatásaink: szabályzatok készítése, üzletviteli tanácsadás, cégalapítás

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrektek, megbízhatóak, és bármi kérdéssel lehet hozzájuk fordulni. Évek óta ők készítik az adóbevallásom és mindig rendben volt. Tökéletesen elégedet vagyok a munkájukkal! és ezért a jövőben is őket választom. Gratulálok és sok sikert továbbra is!

Edina
2 éve

Cégünk vállalja gazdasági társaságok, non-profit szervezetek, egyéni vállalkozók, őstermelők könyvelését, teljes körű bér-ügyintézését. Igény esetén a megbízó telephelyén biztosítunk személyes konzultációt. Ügyfeleink az ország teljes területéről keresnek minket, így rugalmas, jól működő gyakorlatot alakítottunk ki a távkönyvelés terén. Fő tevékenységeink: könyvelés, bérszámfejtés, bérügyintézés, költségelemzés, kontrolling tanácsadás, üzletviteli tanácsadás. Kedvező árainkkal, rugalmas munkavégzéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kedves társaság, nagyon jól dolgoznak. Mindent elmondanak úgy hogy én is megértsem, a könyvelés és a bérszámfejtés 5*. Mindenkinek ajánlom Őket!

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj jogi tanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy jogi tanácsadó munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhai munkalap beépítés: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a konyhai munkalap beépítés átlagára 2600 - 5000 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Tatabányán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Tatabányán?

Most 22 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHAI MUNKALAP BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost hívnod ha szükséged van erre: konyhai munkalap beépítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos a konyhai munkalap beépítés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: konyhai munkalap beépítés?

A konyhai munkalap beépítés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz vele.

Olvas