Visszadó nyilatkozat: erre van szükséged Tatabányán és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 19 adótanácsadó közül! Korrekt visszadó nyilatkozat árak: 5800-11000 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Tatabányán közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 adótanácsadó most online

Hegedűs K.

Hegedűs K.

Tudok segíteni.

Katalin P.

Katalin P.

Közeli megoldás.

Ildikó B.

Ildikó B.

Érdekel.

Mennyibe kerül a visszadó nyilatkozat Tatabányán?

5800 - 11000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Egyéni és társas vállalkozások, alapítványok, egyesületek, társasházak. szövetkezetek könyvelése, regisztrált mérlegképes könyvelők által, hivatalok előtti cég képviselet. Teljes körű ügyintézés-könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás, tanácsadás. Könyvvizsgálói és ügyvédi háttérrel rendelkezünk, amennyiben erre is szükség van, állunk rendelkezésükre ebben is. 2020-ban a digitalizáció útjára léptünk, ez mind a számlák feldolgozására és mind a kapcsolattartásra is értendő. Természetesen a személyes kontakttól nem elzárkózva, bár a jelenlegi egészségügyi helyzet talán ezt követeli meg. A havi könyvelési díj - amennyiben arra igény van - havi egy alkalom jogi tanácsadást foglal magában. Vállalkozásunk felelősség biztosítással rendelkezik. A Minősített Könyvelők Egyesületének 7 éve vagyunk tagja.

 • Visszadó nyilatkozat

  6900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Lantos Attila és csapata ma Magyaroroszágon az a ritka tipusú szolgálató, aki profi, szakmájában tudja mindenre a megoldást és nem a saját, hanem az ügyfél érdekeit nézi mindenek előtt. Csak ajánlani tudom a szolgáltatásait mindenkinek. Nekem egy Kft. egyszerűsitett végelszámolását végezte gyorsan, pontosan, korrekt áron, rendkivüli profizmussal. MIndig elérhető,mindenre tudja a megoldást és ezt köznapi nyelve le is tudja forditani.

Renáta
2 éve

Vállalom egyéni vállalkozók, társaságok, nonprofit szervezetek könyvelését, bérszámfejtését.

 • Visszadó nyilatkozat

  7100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon ajánlom őket pontosak, kedvesek, nyitottak! Bátran bízd meg őket!

Vanessza
2 éve

Teljes körűen vállalok könyvelést, bérszámfejtést, tb ügyintézést, adótanácsadást. A hét bármely napján elérhet, akár hétvégén is. Szívesen várom mindenki jelentkezését. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem a szakmában. Végzettségeim: Agrármérnök, regisztrált mérlegképes könyvelő, pénzügy és számvitel, adótanácsadó, tb ügyintéző kifizetőhelyeknek is, bérszámfejtő. Kiknek könyvelek jelenleg: utazási irodák, egyház, magán óvodák, magán iskolák, kiskereskedelem, nagykereskedelem, kft-k, bt-k, egyéni vállalkozók, nemzetközi cégek. TB KIFIZETŐHELYEKNEK is vállalok bérszámfejtést, tb ügyintézést. Jelenleg több cég akinek könyvelek kifizetőhely, így naprakész tapasztalatom és több év gyakorlatom van benne. Nemzetközileg tevékenykedő cégeket is vállalok. Külföldi adózásban is otthon vagyok. Engem keresel ha: -szeretnéd naprakészen tartani vállalkozásod ügyeit - szeretnéd, hogy időben értesülj mindenről - szeretnéd, hogy precízen legyenek vezetve céged ügyei - szeretnéd, hogy havonta egyszer átbeszéljük, hogy áll a cég - szeretnéd, hogy a könyvelő ne mászkáljon az ügyfélkapudba, hanem meghatalmazással dolgozzon - szeretnéd, hogy könyvelődnek legyen felelősségbiztosítása. Lehetőség van: - rendszeres online konzultációra melyért nem számolok fel külön díjat - személyes kiszállásra is. Jelenleg irodámban hárman dolgozunk, személyes konzultációra időpont foglalás szükséges. Várjuk szíves megkeresését, Tóth Emese SZOLGÁLTATÁSOK: Bérszámfejtés, könyvelés, adótanácsadás, tb ügyintézés kifizetőhelyeknek is, nav képviselet.

 • Visszadó nyilatkozat

  5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Könyvelésből jeles - két ismerősöm elmondása alapján.

Tamás
2 éve

Családi könyvelőirodánk 30 éve foglalkozik teljes körű ügyviteli szolgáltatással.

 • Visszadó nyilatkozat

  6200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Végre találtam Gyálon egy olyan dohányboltot, ahol cigarillókból és "rendes" szivarokból megfelelő választék volt! Ráadásul kedves, segítőkész eladók is voltak.👍

Alexandra
2 éve

Jogszabályok? Törvények? Paragrafusok? Könyvelés? Számvitel? Munkaügy? Bérszámfejtés? Könyvvizsgálat? Bevallások? Határidők? Szabályzatok? Adózás? Mi segítünk Önnek! Könyvelés, bérszámfejtés, könyvvizsgálat, adózás és egyéb számviteli kérdésekben naprakész információval látjuk el, elvégezzük a papírmunkát, elkészítjük a bevallásokat, együtt dolgozunk Önnel az Ön vállalkozásának sikeréért.

 • Visszadó nyilatkozat

  7800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Könyvelő Budapesten az egyik fő slágertéma egy fővárosi vállalkozás számára. Nem egyszerű feladat a legmegfelelőbb könyvelőt megtalálni. Andrea, mint tapasztalt és megbízható zuglói könyvelő gyorsan és reális áron segítséget nyújt akár magánszemélyek részére is adóbevallásban, ugyanúgy mint vállalkozásoknak teljes körű könyvelésben. Mindemellett kifejezetten kedves, barátságos, ami plusz pont.

Vanessza
2 éve

Győri könyvelőiroda vezetőjeként 10 évben dolgozom a szakmában, előtte egy középvállalat gazdasági vezetőjeként dolgoztam. Könyvelés, bérszámfejtést, adó tanácsadást vállalok. Az előbbieken túl közgazdász diplomával rendelkezem és adó szakértői végzettséggel is. Megbízható, pontos munkát végzek, elköteleződéssel az ügyfelek felé. Felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Visszadó nyilatkozat

  7500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó tapasztalataim vannak SzJ

Katalin
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó visszadó nyilatkozat közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorgyártás: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán a bútorgyártás átlagos ára 3300 - 6200 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan választhatunk Tatabányán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Tatabányán?

Most 21 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORGYÁRTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok asztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált asztalost megbíznod ha szükséged van erre: bútorgyártás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy asztalos segítségét?

Egy profi asztalos a bútorgyártás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha asztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas