Mobilalkalmazás menütervezés

Készítsd el a tökéletes menüt mobilalkalmazásodhoz, hogy vendégeid azonnal érezzék a különbséget! Kérj ingyenes konzultációt még ma!

Ne keresgélj és telefonálgass!

Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá

Mennyibe kerül?

Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá

Árak megismerése

Szakemberek értékelésekkel

Beszélj a szakemberekkel, hasonlítsd össze az értékeléseiket és tapasztalukat, majd válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet

Valódi értékelések

Mindez ingyen

Kérj árajánlatot szakemberektől

Nézd meg, mások mit rendelnek a Qjob-on

Éttermek menü tervezése

Budapest
3 hónapja

Szia! Szükségem lenne egy szakemberre, aki segítene megtervezni az éttermem új menüjét. Olyan valakit keresek, aki tapasztalt az étteremiparban, és tudja, hogyan kell ízletes, változatos ételeket összeállítani a vendégeim számára. Szeretném, ha figyelembe vennéd az aktuális étkezési trendeket és a helyi beszállítók lehetőségeit. A menünek tartalmaznia kell vegetáriánus és vegán opciókat is. Elvárás, hogy a tervezett étkezések szezonálisak legyenek, és a helyi ízeket tükrözzék. Az együttműködés online történne, hiszen bárhol dolgozhatsz, de szeretném, ha egy-két személyes találkozót is be tudnánk iktatni.

Új menü tervezés étterem számára

Debrecen
3 hónapja

Helló! Az éttermem új menüvel szeretne megújulni, és ehhez keresek egy kreatív szakembert. Fontos, hogy a menü tükrözze az éttermem koncepcióját, ami a magyar ízekre épít, de egy kis modern csavarral. Kérlek, figyelj arra, hogy az ételek színesek és vonzóak legyenek, hiszen a megjelenés is nagyon fontos. Olyan ételek szerepelhetnének a menüben, amik könnyen elkészíthetők, de egyedi ízvilágot képviselnek. A munka online végezhető, de néha érdemes lenne együtt ötletelni, ha nem túl messze vagy.

Éttermek menü optimalizálása

Szeged
3 hónapja

Kedves Szakértő! Az éttermemben szeretném optimalizálni a menüt, és ehhez keresek valakit, aki segít a folyamatban. A célom, hogy csökkentsem az ételek előállításának költségeit, miközben megőrzöm a minőséget és az ízvilágot. Kérlek, készíts egy részletes elemzést az aktuális menüről, és ajánlj alternatív ételeket, amik olcsóbbak, de mégis vonzóak a vendégeim számára. A munka online történik, de szeretném, ha telefonon tudnánk konzultálni a részletekről.

Kreatív menütervezési feladat étterem számára

Pécs
3 hónapja

Helló! Olyan kreatív szakembert keresek, aki segíteni tud nekem egy új menü tervezésében az éttermemben. Szeretném, ha a menü tükrözné a helyi specialitásokat, de egyedi és innovatív ételek is lennének benne. Kérlek, figyelj arra, hogy a menü változatos legyen, beleértve az előételeket, főételeket és desszerteket is. A munkát online is elvégezheted, de szívesen találkoznék veled személyesen, hogy átbeszéljük az ötleteidet.

Menüfejlesztés az új étterem számára

Győr
3 hónapja

Szia! Éppen egy új étterem nyitásán dolgozom, és szükségem van egy menütervezésre szakosodott szakemberre. Olyan eredeti ételeket keresek, amelyek vonzzák a vendégeket, és kihangsúlyozzák az éttermem tematikáját. Kérlek, figyelj oda arra, hogy az ételek könnyen elkészíthetők és pénztárcabarátak legyenek. A munkát online végezheted, de szeretném, ha a végső terveket személyesen is át tudnánk beszélni.

Online menütervezési szolgáltatás

Online munka
3 hónapja

Üdv! Az éttermemhez keresek egy szakértőt, aki online menütervezési szolgáltatást tud nyújtani. Szeretném, ha a menü színes és izgalmas lenne, figyelembe véve a vendégeim igényeit is. Kérlek, biztosítsd, hogy a ételek gyorsan elkészíthetők, és egészséges alapanyagokból készülnek. A munka teljes mértékben online, így bárhonnan dolgozhatsz, viszont rendszeres online konzultációra lenne szükség, hogy folyamatosan egyeztethessünk a menü alakulásáról.

Azért vagyunk, hogy segítsünk!

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Elérhetőek vagyunk éjjel-nappal. Hívj minket most!

06 (1) 808 9788
Mik a legfontosabb szempontok az éttermek menü tervezésénél?
Az éttermek menü tervezése során számos szempontot érdemes figyelembe venni. Először is, tisztázni kell a célcsoportot, akit meg szeretnénk szólítani, hiszen az ő ízlésük és preferenciáik alapvetően meghatározzák a menü tartalmát. Fontos a költséghatékonyság is; a nyersanyagok beszerzési ára és az ételek előállításának költségei lényeges tényezők. Emellett a menü változatossága és a szezonalitás is kulcsszerepet játszik: a friss, helyi alapanyagok használata nemcsak ízletesebbé teszi az ételeket, hanem a fenntarthatóság szempontjából is előnyös. Végül, a menü design, a fogások dizájnja és a tálalás is jelentős hatással van a vendégek élményeire.
Hogyan lehet egyedi és emlékezetes éttermek menüt kialakítani?
Mennyire fontos a szezonalitás az étterem menüjén?
Milyen szerepet játszik a vendégek visszajelzése az étterem menüjének fejlesztésében?