Open space étterem koncepciójának kidolgozása
Fedezd fel az open space étterem koncepciójának titkait! Kérj szakértői konzultációt, és tudd meg, hogyan hozhatod el az éttermedbe az innovációt és a stílust!
Ne keresgélj és telefonálgass!
Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá
Mennyibe kerül?
Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá
Árak megismeréseSzakemberek értékelésekkel
Beszélj a szakemberekkel, hasonlítsd össze az értékeléseiket és tapasztalukat, majd válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet
Valódi értékelések
Mindez ingyen
Kérj árajánlatot szakemberektől
Ellenőrzött értékelések a Qjob szakemberekről
337 vélemény
frissítve 09 május 2025Anna K.
Nagyon elégedett vagyok a Róbert által végzett munkával! Nyitott éttermet szerettünk volna a város központjában, és Róbert profi módon kezelte a projekt minden részletét. A tervet mindössze 3 hét alatt elkészítette, és a költségek is teljesen reálisak voltak, 2.500.000 forintért mindenki számára megfizethetően. Különösen tetszett, hogy figyelembe vette az ötleteinket, és olyan javaslatokat tett, amelyek valóban feldobják az étterem hangulatát.
Árajánlat kéréseJános S.
András egy igazi szakértő, aki nagyon jól ért a nyitott éttermek kialakításához. Csodálatos munkát végzett a helyszíni tervezés során, mindössze 4 héten belül elvégezte a feladatot. Az ár is megfelelő volt, 2.800.000 forintért kaptunk egy rengeteg ötlettel teli megoldást, amire minden vendégünk felfigyelt. Mindenkinek ajánlom őt, aki étterem nyitásán gondolkodik!
Árajánlat kéréseKatalin T.
Csaba munkája egyszerűen lenyűgöző volt! Az ő segítségével nyitottuk meg az új éttermünket, és minden lépést világosan, precízen irányított. A kivitelezés 5 hétig tartott, és 3.000.000 forintba került, de minden fillért megért! Csabának van egy fantasztikus érzéke a dizájnhoz és a vendéglátáshoz. Kíváncsian várom, hogy a vendégek mit szólnak a kész éttermünkhöz!
Árajánlat kéréseÉva L.
Ferenc nagyon profi módon állt hozzá a nyitott éttermünkhöz. Az egész folyamat 6 hétig tartott, és a költség 2.950.000 forint volt, ami teljesen megérte, mert Ferenc nem csak a designban, hanem a funkcionális részletekben is segített nekünk. A kreatív ötletei segítettek az éttermünk egyedivé tételében. Nagyon hálás vagyok a munkájáért!
Árajánlat kéréseGábor M.
Bálint segített nekünk kialakítani a nyitott éttermet, és igazi mester a szakmájában! A munka 4 hétig tartott, és 2.700.000 forintból megúsztuk. Ő mindig figyelt a részletekre, és nagyon jó ötletei voltak, ami nagymértékben hozzájárult az étterem hangulatának megteremtéséhez. Mindenkinek ajánlom, aki éttermet szeretne nyitni!
Árajánlat kéréseZoltán N.
Krisztián nemcsak kiváló szakember, hanem remek partner is volt a nyitott étterem projektünkben. Az egész folyamat 5 hétig tartott, és a költség is kedvező volt, 2.600.000 forint. Nagyon tetszett, hogy Krisztián nyitott a kommunikációra, és minden ötletünket figyelembe vette. Az éttermünk nagyon jól sikerült, és a vendégek is dicsérik a munkáját!
Árajánlat kéréseNézd meg, mások mit rendelnek a Qjob-on
Nyitott étterem tervezése
Szia! Olyan szakembert keresek, aki segíthet nekem egy új étterem megnyitásában. A koncepcióm egy modern, mégis barátságos hely lenne, ahol a helyi alapanyagok dominálnak. A feladatod lenne a tervezési folyamat levezetéseként tanácsokat adni az étterem elrendezéséről, a menüről és a belső dizájnról. Fontos, hogy tapasztalattal rendelkezz étteremnyitás terén, és tisztában legyél a jogi előírásokkal is. Online munka lenne, tehát rugalmas időpontokban tudnád végezni a feladatokat.
Marketing stratégia kidolgozása étterem számára
Üdv! Az étterem megnyitásához keresek egy marketing szakértőt, aki segítene kidolgozni egy hatékony marketing stratégiát. A célom, hogy a nyitás előtt és után is nagy figyelmet kapjon az étterem. Olyan ötletekre van szükségem, mint közösségi média kampányok, helyi rendezvényeken való részvétel, valamint egyedi ajánlatok kidolgozása. Fontos, hogy legyen tapasztalatod vendéglátóipari marketingben, és tudj kreatívan gondolkodni. Online munka lenne, így bárhonnan dolgozhatsz.
Főszakács keresése új étterembe
Helló! Egy új étterem nyitásához főszakácsot keresek, aki beleillik a koncepciómba. Olyan szakembert szeretnék, aki ismeri a helyi ízeket és képes kreatívan új ételeket alkotni. A fő feladatod a menü megtervezése és az ételek elkészítése lenne. Fontos, hogy legyen legalább 5 éves tapasztalatod a vendéglátásban és tudj csapatban dolgozni. Az étterem nyitása előtt szeretném, ha lenne néhány próba-est, ahol tesztelhetjük az ételek ízét és minőségét. Mivel a feladat a helyszínen zajlik, Szegeden kellene dolgoznod.
Belsőépítész keresése étterem tervezéséhez
Szia! Nyitok egy új éttermet és belsőépítészt keresek, aki segítene a tér kialakításában. Szeretném, ha az étterem hangulata barátságos és hívogató lenne. A feladatod lenne a belső dizájn megtervezése, beleértve a bútorok és világítás megválasztását. Fontos, hogy tapasztalt legyél éttermek belsőépítészeti tervezésében, és tudj figyelembe venni a helyszín adottságait. A munka Pécsen zajlik, így helyben kellene lenned az egyeztetésekhez.
Jogi tanácsadó keresése étteremnyitáshoz
Üdv! Az új étterem megnyitásához jogi tanácsadót keresek, aki segíthet a szükséges engedélyek beszerzésében és a jogi előírások megértésében. Szeretném, ha tisztában lennél a vendéglátóipari törvényekkel és tudnál tanácsot adni a munkaszerződésekkel kapcsolatban is. Olyan szakembert keresek, aki tapasztalt a vendéglátóiparban és tudja, hogyan kell elkerülni a buktatókat. Ez a munka online is végezhető, de szükség szerint szeretnék személyes találkozókat is.
Weboldal készítése új étterem számára
Helló! Szükségem van egy weboldalra az új étterem számára, és keresek egy webfejlesztőt, aki segítene ebben. Olyan weboldalt szeretnék, ami könnyen navigálható, bemutatja az étterem koncepcióját és az ételeket, valamint lehetőséget biztosít a foglalásra is. Fontos, hogy érts a SEO optimalizáláshoz és a dizájnban is legyen tapasztalatod. A munka online végezhető, így rugalmas időpontokban tudnád dolgozni.
Lásd még
- Egyedi Étterem
- Tematikus éttermek
- Zenei éttermek
- Klasszikus étterem
- Loft étterem tervezés
- Skandináv étterem dizájn
- Öko-design étterem
- Ipari étterem dizájn
- Ipari étterem világítása
- Kényelmes bútorok
- Menütervezés éttermeknek
- Ételcsomagolás tervezés
- Étterem branding fejlesztés
- Éttermek arculata
- Eredeti Vitrin Tervezés
- Javítási dokumentáció
- Konyhatervezés logisztikával
- Tűzvédelmi tervezés
- Robot Étterem
- Modern étterem dizájn
- Téroptimalizálás Kávézókban
- Nyitott étterem
- Boros bár terve
- Recepciós pult
- Mediterrán étterem
- Kibertér étterem
- Kényelmes Bár Tervezés
- Zónázási Tanácsadás
- Minimális kávézó dizájn
- Bejárati éttermek
Szolgáltatási katalógus
- Belsőépítészeti fejlesztés
- Zónázási Tervek
- Lakótér Tervezés
- Kereskedelmi terek tervezése
- Dokumentáció fejlesztés
- Dekoráció, anyagok
- 3D Belsőtervezés
- Bútor- és beépített megoldások
- Világítás tervezés
- Projektfelügyelet
- Homlokzat vizualizáció
- Területfejlesztés
- Bejárati tervezés
- Kerítések tervezése
- Kültéri világítás
- Uszoda tervezés
- Utca bútorok tervezése
- Üzleti Homlokzatok
- Burkolat anyagok választása
- Kiállítási tervezés
- Iroda tervezés
- Mobilház fejlesztés
- Éttermek tervezése
- Szállás tervezés
- SPA tervezés
- Okos otthonok
Azért vagyunk, hogy segítsünk!
Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Elérhetőek vagyunk éjjel-nappal. Hívj minket most!
06 (1) 808 9788