Szoftverfejlesztéshez egy tapasztalt szabadúszó segítségére van szükséged?

Szoftverfejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szoftverfejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb szoftverfejlesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 220 szoftverfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt szoftverfejlesztés árak — 2 400 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb szoftverfejlesztőt! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

33 szoftverfejlesztő most online

Péter S.

Péter S.

Érdekel.

Zsolt M.

Zsolt M.

Nagy tapasztalatom van

András S.

András S.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a szoftverfejlesztés?

1000 - 1800 Ft

Átlagos árak 2022.július 6-től

A legjobb szoftverfejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szoftverfejlesztőt!

Sikerdíjas árazásunknak köszönhetően Ön csak akkor fizet, ha elérjük a kitűzött célokat! Elégedett ügyfeleink ajánlását weboldalunkon elolvashatja! 2006 óta a piacon.

 • Szoftverfejlesztés

  1700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsak, pontosak, igényesen szép munka. Nem véletlen, hogy évek óta velük dolgozunk:) A Testszerviz nagyon köszöni a munkátokat, bárkinek örömmel ajánljuk:)

Brigitta
a year ago

Optimalizálás, Adwords és Social egyben. 15 év, 400+ elégedett ügyfél. On-Page SEO. Ergonómiai tesztelés. Modern elemző technikák. Konverzió optimalizálás.

 • Szoftverfejlesztés

  1400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Rendkívül intelligens, dinamikus, professzionális csapat! Kiváló minőséggel, megbízhatóan dolgoznak. Szívből ajánlom!

Sámuel
6 months ago

Webáruház készítés, webshop fejlesztés, bővítés. Korlátlan webshop kötöttségek nélkül. Egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát webáruház készítés,...

 • Szoftverfejlesztés

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Az első honlapunkat három éve készítette a csapat. Már akkor teljesen megújította a cég egész arculatát, majd évenként frissített, modernizált a megjelenésen, honlap kezelésben. Mivel nem a webfejlesztés a szakterületünk, szükségünk van arra, hogy a gyorsan változó informatikai világban "kézben" legyünk tartva. Így sikerül lépést tartanunk a változásokkal, és honlapunk, facebook oldalunk mindig frissítve és zavartalanul működik. Jó szívvel ajánlom a céget, gyors, friss, egyedi szemléletűek.

Olívia
5 months ago

Kreatív, figyelem felkeltő logo- és arculattervezés profiktól gyorsan, kedvező áron. Teljeskörű...

 • Szoftverfejlesztés

  3100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Vállalkozásom nagyon sokat köszönhet Anitának! Ha egy szóval kellene jellemeznem: PROFI

Bernadett
a year ago

Prémium felületnemesítési lehetőségekkel: Fóliázás, Lakkozás, Prégelés, Kasírozás, Lakk. 25 éve a minőség és megbízhatóság jegyében - rövid határidők - versenyképes árak. Egyedi display. Display állványok. POS Termékek. Display nyomtatás.

 • Szoftverfejlesztés

  1500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

A kedves és udvarias kiszolgálás, segítőkészség amivel az ott dolgozó kolleganők fogadják az ügyfeleket megérdemli a legjobb minősítést. …Tovább

Magdolna
6 months ago

Videofelvétel készítés kedvező áron profi technika, rövid határidők. kreativitás. megfizethető ár. precizitás, rugalmasság. professzionális technika.

 • Szoftverfejlesztés

  2600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Pozitív: figyelmesség, tájékozottság, válaszadási hajlandóság, áron aluli.

Ani
a year ago

Hogyan kapj árajánlatokat szoftverfejlesztésre?

Rendelj szoftverfejlesztést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Szoftverfejlesztés profi szakember által

Kérdések és válaszok