Szoftverfejlesztéshez egy tapasztalt szabadúszó segítségére van szükséged?

Szoftverfejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szoftverfejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb szoftverfejlesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 220 szoftverfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt szoftverfejlesztés árak — 2 400 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb szoftverfejlesztőt! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

33 szoftverfejlesztő most online

Pető

Pető

Érdekel.

István M.

István M.

Nagy tapasztalatom van

Kornél F.

Kornél F.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a szoftverfejlesztés?

1900 - 3600 Ft

Átlagos árak 2022.január 29-től

A legjobb szoftverfejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szoftverfejlesztőt!

Prémium felületnemesítési lehetőségekkel: Fóliázás, Lakkozás, Prégelés, Kasírozás, Lakk. 25 éve a minőség és megbízhatóság jegyében - rövid határidők - versenyképes árak. Egyedi display. Display állványok. POS Termékek. Display nyomtatás.

 • Szoftverfejlesztés

  1500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

A kedves és udvarias kiszolgálás, segítőkészség amivel az ott dolgozó kolleganők fogadják az ügyfeleket megérdemli a legjobb minősítést. …Tovább

Magdolna
4 months ago

Kreatív, figyelem felkeltő logo- és arculattervezés profiktól gyorsan, kedvező áron. Teljeskörű...

 • Szoftverfejlesztés

  3100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Vállalkozásom nagyon sokat köszönhet Anitának! Ha egy szóval kellene jellemeznem: PROFI

Bernadett
10 months ago

Sikerdíjas árazásunknak köszönhetően Ön csak akkor fizet, ha elérjük a kitűzött célokat! Elégedett ügyfeleink ajánlását weboldalunkon elolvashatja! 2006 óta a piacon.

 • Szoftverfejlesztés

  1700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsak, pontosak, igényesen szép munka. Nem véletlen, hogy évek óta velük dolgozunk:) A Testszerviz nagyon köszöni a munkátokat, bárkinek örömmel ajánljuk:)

Brigitta
10 months ago

Optimalizálás, Adwords és Social egyben. 15 év, 400+ elégedett ügyfél. On-Page SEO. Ergonómiai tesztelés. Modern elemző technikák. Konverzió optimalizálás.

 • Szoftverfejlesztés

  1400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Rendkívül intelligens, dinamikus, professzionális csapat! Kiváló minőséggel, megbízhatóan dolgoznak. Szívből ajánlom!

Sámuel
5 months ago

Webáruház készítés, webshop fejlesztés, bővítés. Korlátlan webshop kötöttségek nélkül. Egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát webáruház készítés,...

 • Szoftverfejlesztés

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Az első honlapunkat három éve készítette a csapat. Már akkor teljesen megújította a cég egész arculatát, majd évenként frissített, modernizált a megjelenésen, honlap kezelésben. Mivel nem a webfejlesztés a szakterületünk, szükségünk van arra, hogy a gyorsan változó informatikai világban "kézben" legyünk tartva. Így sikerül lépést tartanunk a változásokkal, és honlapunk, facebook oldalunk mindig frissítve és zavartalanul működik. Jó szívvel ajánlom a céget, gyors, friss, egyedi szemléletűek.

Olívia
4 months ago

Videofelvétel készítés kedvező áron profi technika, rövid határidők. kreativitás. megfizethető ár. precizitás, rugalmasság. professzionális technika.

 • Szoftverfejlesztés

  2600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Pozitív: figyelmesség, tájékozottság, válaszadási hajlandóság, áron aluli.

Ani
9 months ago

Hogyan kapj árajánlatokat szoftverfejlesztésre?

Rendelj szoftverfejlesztést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Szoftverfejlesztés profi szakember által

Kérdések és válaszok