Minőségi fordított ozmózis víztisztító beszerelése Veszprémben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Fordított ozmózis víztisztító beszerelése? Válassz a legjobb szakembereink közül Veszprémben! Korrekt árak 12600-23600 Ft/db. Azonnali árajánlatok és szakértői segítség a Qjob-on! Ne habozz tovább, ha víztisztításra van szükséged! A Qjob-on könnyedén megtalálhatod a legmegbízhatóbb szakembereket Veszprémben, akik garantáltan korrekt árakon beszerelik a fordított ozmózis víztisztítót. Nálunk nem kell aggódnod a választás miatt, hiszen összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk szóló véleményeket, és még további információkat is kérhetsz tőlük. Ráadásul mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket, és élvezd a tiszta és egészséges ivóvizet otthonodban! Az árak 12600-23600 Ft/db között változnak, az ár függ az adott telepítési helytől és a szakember szintjétől.

5 szakember most online

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Ernő

Ernő

erdekel.

György

György

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

11000 - 20700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

Sürgősségi duguláselhárítás korrekt áron, Budapest és környékén, 35 év tapasztalattal. Duguláselhárítás 20.000 Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Sürgősségi kiszállás.

  • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

    4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden van ami kell, türelem és szakmai hozzáértés is.

Flórián
2 éve

Lakás-mellékvízméről cseréje és üzembe helyezése. A Fővárosi Vízművek Szerződött Partnere. Amennyiben idén jár le lakásmellékmérőjének hitelessége és cserélnie kell...

  • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

    3900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Velem nem volt korrekt, bemondott egy időpontot (kedd-szerda), majd az nem volt jó neki mégsem, mondta a csütörtök reggelt. Csütörtök reggel felhívom, hogy hogyan készüljek, mondta a d.u. 2 órát időpontot, de akkor se jött, este 8 ig várok, nem hívott addig sem és nem is jött. Én ezek után nem ajánlom.

Alajos
2 éve

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online felmérés, árajánlat , ügyintézés. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz. Szolgáltatások: Állandó akció, Mester vizsgánk van.

  • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható vállalkozás

Szilárd
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, fordított ozmózis víztisztító beszerelése közben Veszprémben