Ökonet víztisztító beszerelése Veszprémben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Víztisztító beszerelés az Ökonet szolgáltatásával: Válassz 34 vízvezeték szerelő közül! Korrekt árak: 10300-19400 Ft/db, attól függően, hogy milyen típusú víztisztítóra van szükséged. Találd meg a legjobb szakembereket Veszprémben! Keresel egy megbízható szakembert a víztisztító beszereléséhez? Ne keresgélj tovább, mert a Qjob-on megtalálod a megoldást! Egyszerűen oszd meg velünk a feladatot és a Veszprémben elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz tőlük. Mindemellett a szolgáltatásunk teljesen ingyenes! Ne habozz, válaszd az Ökonet szolgáltatását és élvezd a tiszta és egészséges ivóvizet otthonodban!

5 szakember, aki végzi a víztisztító beszerelését most online

János

János

A környeken vagyok.

Lénárd

Lénárd

Ingyenes kiszallas.

Béla

Béla

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

9400 - 17700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a víztisztító beszerelését Veszprémben!

Professzionális Eszközökkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! 30 Év Gyakorlat, Kiemelkedő Szaktudás, Pontos Érkezés! 30 Év Az Ön Szolgálatában.

  • Ökonet víztisztító beszerelése

    6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves kiszolgálás!!!

Domonkos
2 éve

Lakás-mellékvízméről cseréje és üzembe helyezése. A Fővárosi Vízművek Szerződött Partnere. Amennyiben idén jár le lakásmellékmérőjének hitelessége és cserélnie kell...

  • Ökonet víztisztító beszerelése

    3900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Velem nem volt korrekt, bemondott egy időpontot (kedd-szerda), majd az nem volt jó neki mégsem, mondta a csütörtök reggelt. Csütörtök reggel felhívom, hogy hogyan készüljek, mondta a d.u. 2 órát időpontot, de akkor se jött, este 8 ig várok, nem hívott addig sem és nem is jött. Én ezek után nem ajánlom.

Alajos
2 éve

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online felmérés, árajánlat , ügyintézés. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz. Szolgáltatások: Állandó akció, Mester vizsgánk van.

  • Ökonet víztisztító beszerelése

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható vállalkozás

Szilárd
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most víztisztító beszerelés szakembert, és élvezd azonnali, ingyenes árajánlatokat a helyi, ellenőrzött professzionálisoktól. Ne habozz, kattints most!

Egy szakember, aki végzi a víztisztító beszerelését, ökonet víztisztító beszerelése közben Veszprémben