Gázkazán bekötése kéménybe Veszprémben a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Gondolkodsz gázkazán bekötésén kéménybe? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on csak a legjobb gázszerelőkkel dolgozunk, akik garantáltan korrekt munkát végeznek. Válogass 31 szakember közül és értékeld az általuk adott díjmentes árajánlatokat, amelyek 34500-64700 Ft/db között változhatnak attól függően, hogy milyen típusú gázkazánt szeretnél bekötni. Veszprémben és környékén dolgozunk, így garantáltan a közeledben találsz megfelelő szakembert. Hirdesd meg a feladatot és mi azonnal felkeressük a legjobb specialistákat, akik segítenek a probléma megoldásában. A Qjob-on könnyedén összehasonlíthatod a szakemberek profilját és kérhetsz további információkat is. Ne habozz, próbáld ki most!

5 szakember, aki gázkazánokat köt kéményekbe most online

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Elek

Elek

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

36600 - 68700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik gázkazánokat kötnek kéményekbe Veszprémben!

Palatetők és más régi tetők felújítása, fix áron, garanciával. Tetőfedő munkák több, mint 20 éves tapasztalattal. Tető fedő. Ács mester. Tetőszigetelès. Zsindely javítás.

  • Gázkazán bekötése kéménybe

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kazán javításhoz hívtuk ki. Minimális hibakeresés után minimális javítás következett...ez 5000 ft volt kb a semmiért mert ugyanolyan rossz a fűtés mint volt...és a panelt kell cserélni (erre semmiféle hibakeresés nem volt csak bemondás) és hogy egyeztet a főnökével...gondolom a "rossz panelt elvszi" és hogy egy "újat"...de sohasem hívtak vissza...tipikus lehúzós cég...ha van más lehetőség inkább máshoz menj!

Zsolt
3 éve

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Gázkazán bekötése kéménybe

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Márciusban megbeszéltünk csatornázást legkésőbb május végéig vállalták, több időpontban vártam amit leegyeztettünk, hiába ültem itthon. Jelenleg már a telefont se veszi fle nekem.. Tavaly előtt a kazánt szerelték be, de utólag kiderült azt se jól, garanciát elveszitettük a készülékről kvagy lehet nem is volt hisz számlát se adott) vadonatúj kazánon már szivattyút cseréltek a savaztak dobot 145000rt.. Megbízhatatlan, drága és link

Kálmán
3 éve

Lakás-mellékvízméről cseréje és üzembe helyezése. A Fővárosi Vízművek Szerződött Partnere. Amennyiben idén jár le lakásmellékmérőjének hitelessége és cserélnie kell...

  • Gázkazán bekötése kéménybe

    3900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Velem nem volt korrekt, bemondott egy időpontot (kedd-szerda), majd az nem volt jó neki mégsem, mondta a csütörtök reggelt. Csütörtök reggel felhívom, hogy hogyan készüljek, mondta a d.u. 2 órát időpontot, de akkor se jött, este 8 ig várok, nem hívott addig sem és nem is jött. Én ezek után nem ajánlom.

Alajos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi gázszerelőktől?

Rendelj most szakembert, aki gyorsan és hatékonyan köti a gázkazánokat kéményekbe! Helyi, ellenőrzött szakemberek várnak az árajánlatukkal, amelyeket percek alatt kapsz meg - INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki gázkazánokat köt kéményekbe, gázkazán bekötése kéménybe közben Veszprémben