Gázkazán bekötése Veszprémben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnéd bekötni a gázkazánod, de nem találsz megfelelő szakembert? Ne aggódj, a Qjob-on megtalálod a legjobb víz-gáz és központi fűtésszerelőket Veszprémben! Válassz 36 szakember közül, 75400-141500 Ft/db áron, valós árajánlatok és vélemények alapján. Csak oszd meg velünk a feladatot, és a legjobb szakemberek azonnal felkeresnek árajánlatokkal! Összevetheted a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket, és további információkat kérhetsz, hogy biztosan a legjobb döntést hozd! És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne késlekedj, válaszd a Qjob-ot, és biztos lehetsz a gázkazánod bekötésében!

5 szakember most online

József

József

Ma is elvallalom.

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

114000 - 213800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

Lemezes tetőfedés, ereszcsatornák szerelése, zámcsatornázás és egyéb bádogos munkák. Megbízhatóan, gyorsan dolgozunk, több száz referenciával rendelkezünk.Hívjon minket...

  • Gázkazán bekötése

    4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Hanyag, kioktató és hazug is. 1 éve beüzemeléskor arról tájékoztattak, hogy a gázkészüléken mindent beállítottak és él a garancia. Természetesen papíron minden rendben van és van róla számla is. Az évi felülvizsgálaton pedig kiderült, hogy nem lett bejelentve a gyártó felé a beüzemelés, így ugrott a garancia. De számla az van.

Leó
2 éve

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a legjobb megoldást. Helyszíni felmérés, garanciális üzembe helyezés, teljeskörű...

  • Gázkazán bekötése

    5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nem a boltba voltam csak szomszédos telken !!!

Kelemen
2 éve

Duguláselhárítás korszerű eszközökkel, korrekt árakkal, éjjel-nappal. Bízza ránk a vízszerelést. Válasszon profi megoldást!

  • Gázkazán bekötése

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Rendben volt minden segítő készek csak ajánlani tudom.

Teofil
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi víz-gáz és központi fűtésszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, gázkazán bekötése közben Veszprémben