Kondenzációs kombi gázkazán bekötése Veszprém szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél korrekt és megbízható gázszerelőt találni Veszprémben, aki beköti kondenzációs kombi gázkazánodat? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket! Válassz 34 gázszerelő közül és értékeld fel az árajánlatokat, amelyek 36900-69200 Ft/db között mozognak - az ár függ az adott feladattól. Miután megosztod velünk a feladatot, a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek! Ne aggódj, mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz - mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot most, és találd meg a tökéletes szakembert a Qjob-on!

5 szakember, aki beköti a kondenzációs kombi gázkazánt most online

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

39000 - 73200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik bekötik a kondenzációs kombi gázkazánt Veszprémben!

Kiépítés, bővítés, megszüntetés? Rövid határidővel, 100% garanciával megoldom. Kedvező...

  • Kondenzációs kombi gázkazán bekötése

    4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nem tàrta fel rendesen a hibàt, nem is az volt a baj amire ők azt mondták! Háromszor jöttek ki kemény kiszállási díjjal,végül a kazán még mindig letilt! Az állítólagos alkatrész megrendelés után nem voltak hajlandóak kijönni és beszerelni, csak a hitegetés ment hogy majd ekkor majd akkor!A flegma, nagyképű stílusról még nem is beszéltem… Tróger lehúzós banda! Nem ajánlom senkinek!

Leó
3 éve

Sürgősségi duguláselhárítás korrekt áron, Budapest és környékén, 35 év tapasztalattal. Duguláselhárítás 20.000 Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Sürgősségi kiszállás.

  • Kondenzációs kombi gázkazán bekötése

    4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden van ami kell, türelem és szakmai hozzáértés is.

Flórián
2 éve

Lakás-mellékvízméről cseréje és üzembe helyezése. A Fővárosi Vízművek Szerződött Partnere. Amennyiben idén jár le lakásmellékmérőjének hitelessége és cserélnie kell...

  • Kondenzációs kombi gázkazán bekötése

    3900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Velem nem volt korrekt, bemondott egy időpontot (kedd-szerda), majd az nem volt jó neki mégsem, mondta a csütörtök reggelt. Csütörtök reggel felhívom, hogy hogyan készüljek, mondta a d.u. 2 órát időpontot, de akkor se jött, este 8 ig várok, nem hívott addig sem és nem is jött. Én ezek után nem ajánlom.

Alajos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi gázszerelőktől?

Kérj szakértőnk segítségét kondenzációs kombi gázkazanod bekötéséhez és percek alatt kapni fogsz az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Az egész INGYEN van és nincs semmilyen kötelezettség! Rendeld meg most!

Egy szakember, aki beköti a kondenzációs kombi gázkazánt, kondenzációs kombi gázkazán bekötése közben Veszprémben