Gipszkarton szerelés Veszprémben gyorsan és hatékonyan!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 26 gipszkartonozó szakember közül, 24900-46700 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a gipszkarton szerelés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Veszprémben közelében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 gipszkartonozó szakember most online

Gyula

Gyula

erdekel.

Krisztian

Krisztian

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gipszkarton szerelés Veszprémben?

24900 - 46700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Generálkivitelezés, teljeskörű felújítások. Kőműves, ács, gipszkartonos, munkák. Rövid átadási határidő, precíz munkavégzés, minőségi anyagok. Hosszú garancia. Kőműves munkák. Kerítés építés. Ács munkák. Burkolás. Szolgáltatásaink: bemutato gipszkartonozás; rusztikus gipszkarton mennyezet minta, gipszkarton mennyezet, fal csiszolás

 • Gipszkarton szerelés

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A Qjob oldalon kerestem fel telefonon és néhány percen belül már vissza is hívott és aznap a megbeszélt időpontban találkoztunk, felmérte a beázott helyiségek festésével kacsolatos adatokat. Kétféle árajánlatot is készített. Az egyik a beázási foltok rendbehozására a másik a beázással érintett három helyiség teljes festésére vonatkozott. Írásban jeleztem, hogy a teljes festést választom és megbeszéltük a munkakezdés idejét. Az adott napon két alkalmazottal elkezdtèk a munkát. Segített kiválasztani a színeket. Nagy körültekintéssel, szakértelemmel végezték a munkát. Mindíg rendet, tisztaságot tartottak maguk körül. Udvarias, tisztelettudó, kiváló szakemberek dolgoztak a lakásomban. Örülök, hogy egymásra találtunk! Ha aktuális lesz, akkor legközelebb is velük festetem a lakást.

Teljes körű generál kivitelezés. Megbízható csapattal, a hosszantartó minőség és a költséghatékonyság jegyében. Feladatok amiket vállalok: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Gázcsövek festés; Wc burkolás. 1-3 hét jellemző kezdés

 • Gipszkarton szerelés

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a segítséget. Minden a megbeszéltek szerint ment.

Mutass Többet Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: gipszkartonozás fa szerkezetre; padlószerkezet, àlmenyezet, falfestés

 • Gipszkarton szerelés

  4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Emberek....megmondom öszintén én ilyen profi csapatot még nem láttam.Tök hamar elválalták a melot és mindent idöben elvégeztek.Söt még hamarabb is végeztek.Nagyon igényesek a munkájukra és nagyon udvariasak is.Legközelebb ha lesz biztos őket hívom...bár már nagyon pöpec lett a keco így most a közel jövöben nem lesz felújítás.De minden ismerősömnek ajánlani fogom őket.Nagyon köszönöm a munkát Mátyás.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Sok éves tapasztalattal referenciákkal rendelkezünk a családiházak szerkezetépítésében. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Házak szerkezetépítése. Kulcsrakész házak. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: mennyezet gipszkartonozás favázra; polcok, polcrendszerek, ablakcsere utáni javítás gipszkarton, garázs festés

 • Gipszkarton szerelés

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Úgy volt, ahogy megbeszéltük. Korrekt szakember: a munkát ugyan egy munkatársa végezte el mindent takarva, tisztaságra ügyelve, de a felelősséget Mátyás vállalja. Megjelenés a megbeszélt időpontban, befejezés a megbeszélt időpontban. A festés szépen sikerült, ajánlom Mátyást!

Teljeskörű lakás és házfelújítás generálkivitelezés rövid határidővel. Lakásfelújítás teljes generálkivitelezés, házak felújítása. házfelújítási lehetőségek. otthonfelújítási akció. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba festés; Plafon vakolás; Konyhabútor festés. Konzultáció, tervezés, kivitel

 • Gipszkarton szerelés

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Mátyás és kollégái nagyon gyorsan, precízen dolgoztak! A kapcsolatfelvételtől számítva pár napon belül el is végezték a tapétázást, megbízható, pontos szakemberek! Máskor is szívesen bíznék rájuk munkát!

Bármilyen munkát elvállalunk! Többé nem kell aggódnia csempéi, falai és háza tetejének épségéért. Szolgáltatásaink: Fürdőszobai csempe csere; Mennyezet glettelés; Panellakás erkély felújítás. Kedvező árak Ingyenes felmérés

 • Gipszkarton szerelés

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Mátyás az üzenetem után 20 perccel már fel is hívott, az előzetes felmérés és ajánlattétel is gördülékeny volt. Továbbá segített a festék kiválasztásában is a csempékhez. A munkát László végezte, akivel teljes mértékben elégedettek voltunk, tökéletesen dolgozott, a munkafolyamatokba folyamatosan beavatott, és mindenről kikérte a véleményemet. Az ár teljesen korrekt volt. Pár hónap múlva kifestenénk az előszobát, azt is velük szeretnénk megcsináltatni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton szerelés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton szerelés: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a gipszkarton szerelés átlagos díja 22100 - 41400 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi értékeléseket?

Veszprémben a gipszkarton szerelés szolgáltatáshoz már 27 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gipszkartonozó szakembert Veszprémben?

Ebben a pillanatban 21 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő munkával kereshető meg: gipszkarton szerelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi gipszkartonozó szakember?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha gipszkartonozó szakembert hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas