Gipszkarton szerelés fa szerkezetre Veszprémben a te elképzeléseid szerint!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 32 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkarton szerelés fa szerkezetre árak — 8200-15300 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Veszprémben környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 gipszkartonozó szakember most online

Gyula

Gyula

erdekel.

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

György

György

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gipszkarton szerelés fa szerkezetre Veszprémben?

8200 - 15300 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Ingyenes Felmérés a Helyszínen, Teljeskörű Lakásfelújítás Épületgépészet, Villanyszerelés. Lakásfelújítás Mosonmagyaróváron, Győr-Moson-Sopron megyében | Létrehozzuk Álmaid Otthonát. Korrekt Árak. Tervezhető Határidők. Sokéves Tapasztalat. Gyors Precíz Muka. Amiket vállalok: Szalagparketta lerakása; Kültéri glettelés; Lambéria festés. Teljes lakásfelújítás

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló szakember, nagyon könnyen ment az egyeztetés Vele, gyors es kiváló munkát végzett a lakás teljesen megújult. Máskor is Ot fogom hívni!

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi gipszkarton kivitelezés kedvező áron. Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Tiszta munka. Négyszeres garancia. Burkolásspecialista. Rejtettköltségek nélül. Fő profilunk: fürdőszoba gipszkartonozás víz; válaszfalak, gipszkarton válaszfal rétegrend, lakásfelújítás

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható. A megbeszélt határidőket tartották és a megegyezett összeg sem változott a munka végére.

Ha nem riadsz meg a kihívásoktól akkor ne várj senkire állj neki és csináld magad házilag! Rendeld meg a szükséges termékeket házhoz szállítva, és kezd el saját kezűleg a munkát! Vásároljon online. Gipszkarton webáruház. Házhoz szállítás. Akciók. Amiket vállalok: gipszkartonozás acélszerkezetre; gipszkarton szerelés, gipszkarton álmennyezet szerkezet, szobafestés

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A 2x-i helyszíni bejárás után megbeszélt munkakezdés reggelén lemondták a megjelenést. Az egyik festőnek "beállt a dereka", másnap pedig "oltásra kell mennie". Kérdeztem, egy ember nem tud-e jönni, de a válasz az volt , hogy "ez legalább 2 emberes munka". Kifejeztem nemtetszésemet, mondván, ha így indulunk, mire számíthatok később, mire a válasz "döntsem el, hogy akarok-e velük dolgozni vagy sem" volt. Mondtam neki, hogy akkor inkább nem akarok és letettem a telefont.

Válaszfalak, előtétfalak, álmennyezetek,rejtett világítások, tetőterek beépítését és még sok egyéb gipszkartonnal történő munkák kivitelezését vállaljuk. -Több éves tapasztalat -Rövid határidő Amiket vállalok: ferde tető gipszkartonozás; gipszkartonos, tetőtér gipszkartonozása kész hőszigetelésre és kész szerkezetre, tapéta festés

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Pontos,megbizható,amit megbeszéltünk azt igyekezett teljesiteni munkatársaival együtt.Munkájukat odafigyeléssel,tisztán végzik,butor mozgatásban segitőkészek.

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Szakembereink korszerű technikák segítségével teljes körű felújítástt vállalnak. Ügyfélcentrikus szemlélet. Precíz munkavégzés. Egész nap elérhetően. Feladatok amiket vállalok: Parketta javítás; Mennyezet gipszkartonozás; Ház külső színezés. Kivitelezés szakemberekkel

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Pontosan érkeztek, szép munkát végeztek a megegyezett árban.

Ha lakásfelújítást szeretne akkor mi vagyunk a megoldás. Új építése, régebbi felújitása. Festés, burkolás, villany, víz-gáz szerelés, kartonozás, szigetelések, falazás és egyéb. Amiket vállalok: Panellakás konyha felújítás; Gázcsövek festés; Tisztasági festés. Komplex ház és lakásfelújítás

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyors szervezés és kivitelezés, folyamatos tájékoztatás a munka állapotáról, korrekt, megbízható és betartja a szavát:)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton szerelés fa szerkezetre közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton szerelés fa szerkezetre: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a gipszkarton szerelés fa szerkezetre átlagos ára 7000 - 13100 Ft/m. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi véleményeket?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gipszkartonozó szakembert Veszprémben?

Jelenleg 21 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON SZERELÉS FA SZERKEZETRE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok gipszkartonozó szakembert?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált gipszkartonozó szakembert megbíznod akkor, ha erre van szükséged: gipszkarton szerelés fa szerkezetre.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a gipszkartonozó szakember?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: gipszkarton szerelés fa szerkezetre?

A gipszkarton szerelés fa szerkezetre és összes részfeladata ide sorolható. Egy gipszkartonozó szakembert nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas