Hátsó kifolyású wc csésze szerelése Veszprém területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Hátsó kifolyású wc csésze szerelése? Válassz a legjobb szakembereink közül Veszprémben! Korrekt árak 9100-17100 Ft/db között, attól függően, hogy milyen típusú csészét szeretnél. Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legmegbízhatóbb szakembereket, akik azonnal felkeresnek árajánlatukkal, hogy megoldják a problémádat! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, hívj most és élvezd a DÍJMENTES szolgáltatásunkat!

5 szakember most online

János

János

A környeken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

9600 - 18000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

Duguláselhárítás korszerű eszközökkel, korrekt árakkal, éjjel-nappal. Bízza ránk a vízszerelést. Válasszon profi megoldást!

  • Hátsó kifolyású wc csésze szerelése

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Rendben volt minden segítő készek csak ajánlani tudom.

Teofil
3 éve

Biztosításunknak köszönhetően ügyfeleinknek meghibásodás esetén sem kell kárral számolni. Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból.

  • Hátsó kifolyású wc csésze szerelése

    3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A legkorrektebb szakember, akivel valaha találkoztam. Bárcsak mindenki ilyen hozzáállással és szakértelemmel vállalna munkát.

Dezső
3 éve

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online...

  • Hátsó kifolyású wc csésze szerelése

    2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Jót nem igazán tudok írni, rosszat pedig már írtak helyettem eleget, amikkel sajnos én is egyetértek. Ugyanezeket tapasztaltam sajnos én is, amíg kapcsolatban voltam velük. Remélem képesek lesznek a szakmai minőségben fejlődni, mert ez így nagyon nem profi, amit csinálnak.

Domonkos
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, hátsó kifolyású wc csésze szerelése közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan történik a vízszint beállítása a hátsó kifolyású WC-csészénél?

A hátsó kifolyású WC-csészék vízszintjének beállítása általában a tartályban található úszószelep segítségével történik. Az úszószelep magasságát a tartályban található csavarok beállításával lehet módosítani. A tartályban lévő vízszintnek a csészében lévő vízszinttel kell megegyeznie, amelyet szintén a tartályban található beállító csavarokkal lehet szabályozni. Általában a hátsó kifolyású WC-csészék ára 10 000 és 30 000 forint között változik.

Olvas

Gyakori kérdés

Hány éves garanciát vállalnak a hátsó kifolyású WC-csészékre?

A hátsó kifolyású WC-csészék általában 2-5 év garanciát kapnak a gyártótól, azonban érdemes ellenőrizni a konkrét termék leírását és garanciális feltételeit. A legnépszerűbb márkák, mint például a Grohe vagy a Geberit, általában 3-5 év garanciát biztosítanak termékeikre.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy történik a régi WC-csésze eltávolítása a hátsó kifolyású modell előkészítésekor?

A régi WC-csésze eltávolításához először ki kell kapcsolni a vízforrást, majd a tartályt le kell szerelni és a csészét el kell távolítani a csatornából. A hátsó kifolyású WC-csésze előkészítésekor javasolt a Falco Luxe hátsó kifolyású WC-csésze használata, amelynek ára 32 890 Ft.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a legjobb választás, hátsó kifolyású WC-csésze vagy bidé?

A hátsó kifolyású WC-csésze a jobb választás, mivel ez a szokásos megoldás a magyar fürdőszobákban. A legnépszerűbb márkák közé tartozik a Cersanit, amelynek ára általában 25 000 és 40 000 forint között van. A bidé használata nem szokványos Magyarországon, és ára általában magasabb, mint a WC-csészéé.

Olvas