WC szerelés Veszprémben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

WC szerelés: Bérelj fel a legjobb szakembereket a wc szereléshez Veszprémben! Válassz 31 vízvezeték szerelő közül, 8600-16100 Ft/db áron, valós árajánlatok és vélemények alapján. A Qjob-on könnyen megtalálod a megfelelő szakembert, aki azonnal felkeres téged árajánlatával. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat kérhetsz, mielőtt döntesz. Az árak a feladat bonyolultságától függnek. Ne habozz, válassz minket és élvezd a DÍJMENTES szolgáltatásainkat!

5 vízvezeték szerelő most online

István

István

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Gyula

Gyula

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

9600 - 18000 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb vízvezeték szerelők Veszprémben!

Vízmérők, hőmennyiségmérők, légtelenítők, szabályozó szelepek

  • WC szerelés

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Előző nap telefonáltam, másnap délután a megígért időpontban ki is érkezett. Korrekt , megbízható szakember, mindenkinek ajánlom.

Simon
2 éve

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, hibafeltárás. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás, Hibafeltárás, Állapotfelmérés, Hőkamerázás, padlófűtés tisztítás.

  • WC szerelés

    4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon profik a kollégák, ráadásul nem hagynak koszt maguk után. Köszönöm!

Jenő
2 éve

Elvéreztek a Házi Módszerek? Mi Megoldjuk. Bármikor Rendelkezésre Állunk 0-24-ben

  • WC szerelés

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Van itt minden, az alkatrészektől a hozzáértésig...

Elek
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, wc szerelés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a WC javítása új alkatrészek beszerzésével a javítás során?

A WC javításának költségei az alkatrészek típusától és a javítás komplexitásától függenek. Általában az alkatrészek és a munkadíj együtt átlagosan 20 000-30 000 forintba kerülhetnek. Ajánlott szakemberrel végeztetni a javítást, hogy biztosítsuk a minőségi munkát és az alkatrészek megfelelő beszerzését.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül a WC vízkőtelenítése szakemberrel?

A WC vízkőtelenítése szakemberrel általában 10 000-15 000 forintba kerül Magyarországon. Az ár azonban változhat a kiválasztott szakember tapasztalata és a WC mérete alapján. Ajánlott olyan megbízható szakemberrel dolgozni, aki garanciát vállal a munkájára.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: WC javítása vagy új WC beszerzése?

Az új WC beszerzése általában hosszú távon gazdaságosabb megoldás, mivel a javítások és karbantartások költségei idővel felhalmozódnak. Az árak a WC típusától és a minőségtől függően változnak, általában 30 000-100 000 forint közötti árkategóriában találhatóak.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes tisztítani a WC-t a vízkőtől?

A WC-t célszerű hetente legalább egyszer tisztítani a vízkőtől, használva például a Cillit Bang WC tisztító gélt, melynek ára körülbelül 1000 forint. Ha a vízkő már erősen lerakódott, akkor érdemes erősebb hatású tisztítószert használni, mint például a Domestos WC tisztító gél, melynek ára körülbelül 1500 forint.

Olvas