Wc ülőke magasító felszerelése Veszprém területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

WC ülőke magasító felszerelés - Válassz 35 vízvezeték szerelő közül és élvezd ki a korrekt árakat! Az árak tartománya 3200-6000 Ft/db, amely az általad választott szakember tapasztalatától és a feladat nehézségétől függ. Találd meg a legjobb szakembereket Veszprémben a Qjob segítségével! Egyszerűen oszd meg velünk a feladatot, és a környékbeli szakemberek azonnal felkeresnek árajánlatokkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. Ráadásul mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket a WC ülőke magasító felszereléshez!

5 szakember most online

György

György

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

2800 - 5300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online...

  • Wc ülőke magasító felszerelése

    2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Jót nem igazán tudok írni, rosszat pedig már írtak helyettem eleget, amikkel sajnos én is egyetértek. Ugyanezeket tapasztaltam sajnos én is, amíg kapcsolatban voltam velük. Remélem képesek lesznek a szakmai minőségben fejlődni, mert ez így nagyon nem profi, amit csinálnak.

Domonkos
3 éve

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a legjobb megoldást. Helyszíni felmérés, garanciális üzembe helyezés, teljeskörű...

  • Wc ülőke magasító felszerelése

    5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nem a boltba voltam csak szomszédos telken !!!

Kelemen
2 éve

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Wc ülőke magasító felszerelése

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Márciusban megbeszéltünk csatornázást legkésőbb május végéig vállalták, több időpontban vártam amit leegyeztettünk, hiába ültem itthon. Jelenleg már a telefont se veszi fle nekem.. Tavaly előtt a kazánt szerelték be, de utólag kiderült azt se jól, garanciát elveszitettük a készülékről kvagy lehet nem is volt hisz számlát se adott) vadonatúj kazánon már szivattyút cseréltek a savaztak dobot 145000rt.. Megbízhatatlan, drága és link

Kálmán
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc ülőke magasító felszerelése közben Veszprémben

Népszerű szolgáltatások Veszprémben