Mosdó beépítése Veszprémben tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél egy mosdót beépíteni otthonodba Veszprémben, de nem tudod hol kezdj? Ne aggódj, segítünk megtalálni a megfelelő szakembert! Szolgáltatásunk segítségével könnyedén megtalálhatod azokat a szakembereket, akik a legjobb áron és minőségben vállalják a mosdó beépítését. Az árak függenek a beépítendő mosdó típusától és a munka bonyolultságától. Az első lépés azonban mindig ugyanaz: keress minket, és mi megtaláljuk számodra a legjobb szakembert Veszprémben!

5 szakember most online

Aurél

Aurél

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

8300 - 15600 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Mosdó beépítése

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Márciusban megbeszéltünk csatornázást legkésőbb május végéig vállalták, több időpontban vártam amit leegyeztettünk, hiába ültem itthon. Jelenleg már a telefont se veszi fle nekem.. Tavaly előtt a kazánt szerelték be, de utólag kiderült azt se jól, garanciát elveszitettük a készülékről kvagy lehet nem is volt hisz számlát se adott) vadonatúj kazánon már szivattyút cseréltek a savaztak dobot 145000rt.. Megbízhatatlan, drága és link

Kálmán
2 éve

Nem csak készüléket szerelünk, Önnel is foglalkozunk. Hívjon minket bizalommal. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Mosdó beépítése

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Amilyen az adjon isten,olyan a fogadj isten.

Attila
2 éve

35 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel vállaljuk Budapest és Pest megyében. Gázkazánok beszerelése, beüzemelése, cseréje szakhatósági engedélyekkel. gázkazán karbantartás. fűtésszerelő. Kondenzációs kazán.

  • Mosdó beépítése

    3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Igénytelen, felületes munkát adnak ki a kezükből. Nem ajánlom senkinek!!!

Dávid
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó beépítése közben Veszprémben

Kérdések és válaszok