Mosdó beépítése Veszprémben tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél egy mosdót beépíteni otthonodba Veszprémben, de nem tudod hol kezdj? Ne aggódj, segítünk megtalálni a megfelelő szakembert! Szolgáltatásunk segítségével könnyedén megtalálhatod azokat a szakembereket, akik a legjobb áron és minőségben vállalják a mosdó beépítését. Az árak függenek a beépítendő mosdó típusától és a munka bonyolultságától. Az első lépés azonban mindig ugyanaz: keress minket, és mi megtaláljuk számodra a legjobb szakembert Veszprémben!

5 szakember most online

Aurél

Aurél

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

11100 - 20900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

Nem csak készüléket szerelünk, Önnel is foglalkozunk. Hívjon minket bizalommal. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Mosdó beépítése

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Amilyen az adjon isten,olyan a fogadj isten.

Attila
3 éve

35 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel vállaljuk Budapest és Pest megyében. Gázkazánok beszerelése, beüzemelése, cseréje szakhatósági engedélyekkel. gázkazán karbantartás. fűtésszerelő. Kondenzációs kazán.

  • Mosdó beépítése

    3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Igénytelen, felületes munkát adnak ki a kezükből. Nem ajánlom senkinek!!!

Dávid
2 éve

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Mosdó beépítése

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Márciusban megbeszéltünk csatornázást legkésőbb május végéig vállalták, több időpontban vártam amit leegyeztettünk, hiába ültem itthon. Jelenleg már a telefont se veszi fle nekem.. Tavaly előtt a kazánt szerelték be, de utólag kiderült azt se jól, garanciát elveszitettük a készülékről kvagy lehet nem is volt hisz számlát se adott) vadonatúj kazánon már szivattyút cseréltek a savaztak dobot 145000rt.. Megbízhatatlan, drága és link

Kálmán
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó beépítése közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyi időt vesz igénybe a mosdó beépítése a konyhában?

A mosdó beépítése általában 2-3 órát vesz igénybe a konyhában, attól függően, hogy milyen típusú mosdó kerül beépítésre. Az árak változóak, általában 20 000-50 000 forint között mozognak a mosdó típusától függően. Azonban javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot egy szakembertől, hogy pontosabb információkat kapjon.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy történik a mosdó beépítése a fürdőszobába?

A mosdó beépítése a fürdőszobába általában a falra vagy a szekrényre való felszereléssel történik. A legnépszerűbb megoldások közé tartozik a falra szerelhető mosdó, amelynek ára általában 20 000-50 000 forint között van, valamint a mosdószekrény, amely általában 50 000-100 000 forintba kerül. A beépítéshez szükséges idő és munkaerő függ a kiválasztott megoldástól és a fürdőszoba adottságaitól. Ajánlott szakember segítségét kérni a beépítés során.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor érdemes mosdót beépíteni a fürdőszobába?

A mosdót legjobb beépíteni a fürdőszobába a felújítás során, amikor a falak és a padló még nincsenek lerakva. Ezzel elkerülhető a későbbi bontás és átalakítás, ami jelentős költségeket jelenthet. A beépített mosdók ára általában 30 000 és 150 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típust választunk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a legjobb megoldás a mosdó beépítésére kis fürdőszobákban?

A legjobb megoldás a kis fürdőszobákban a falba süllyesztett mosdó. Az ilyen típusú mosdók általában 30 000-50 000 forintba kerülnek, de a végső ár az adott modelltől és a beszerelés nehézségétől függ. Érdemes szakemberre bízni a beszerelést, hogy biztosan megfelelően legyen elvégezve.

Olvas