Minőségi mosdó szerelés Veszprémben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó szerelés Veszprémben - Bízza szakemberre a feladatot! Keresi a tökéletes megoldást mosdója problémáira? Ne kínlódjon tovább, hívja szolgáltatásunkat, és mi garantáljuk, hogy tapasztalt szakembereink a lehető legjobb minőségben és a legjobb áron fogják elvégezni a munkát! Miért bízzon meg minket? Csapatunk évek óta dolgozik a szakmában, és mindig azon dolgozunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatásunkkal. Emellett, mi figyelembe vesszük az Ön igényeit és a helyszíni körülményeket is. A mosdó szerelés árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú mosdóról van szó és milyen javításra van szükség. Az árak tartománya 5 000 Ft-tól 20 000 Ft-ig terjedhet. Ne várjon tovább, hívjon minket most, és lépjen az első lépést a tökéletes mosdó felé!

5 szakember szükséges a mosdó szereléséhez most online

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek szükségesek a mosdók szereléséhez Veszprémben!

Lemezes tetőfedés, ereszcsatornák szerelése, zámcsatornázás és egyéb bádogos munkák. Megbízhatóan, gyorsan dolgozunk, több száz referenciával rendelkezünk.Hívjon minket...

  • Mosdó szerelés

    4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Hanyag, kioktató és hazug is. 1 éve beüzemeléskor arról tájékoztattak, hogy a gázkészüléken mindent beállítottak és él a garancia. Természetesen papíron minden rendben van és van róla számla is. Az évi felülvizsgálaton pedig kiderült, hogy nem lett bejelentve a gyártó felé a beüzemelés, így ugrott a garancia. De számla az van.

Leó
3 éve

Számlánkat a biztosító elfogadja, korrekt árak, gyors munkavégzés. Bontás nélkül dolgozunk. Gyors, tiszta munkavégzés. Hétvégén, éjjel-nappal. 18 év tapasztalat.

  • Mosdó szerelés

    4300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Minden van ami csak kell.

Tibor
2 éve

Vízóra szerelés és csere a legjobb áron és profin - Gyorsjavító Bt. Vízóra kialakítás. engedélyezéssel. Modellek: Vízóra beépítés, engedélyezés, Csere.

  • Mosdó szerelés

    3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Precíz, profi, segítőkész nagyon szuper Szakember! Nagyon szépen köszönjük a gyors, pontos munkàt!

Tibor
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert mosdó szereléshez percek alatt! Az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai várnak rád INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints és spórolj időt és pénzt!

Egy szakember szükséges a mosdó szereléséhez, mosdó szerelés közben Veszprémben