Mosdó csaptelep beszerelése Veszprém területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó csaptelep beszerelése egyszerűen és megbízhatóan Veszprémben! Válassz a 34 vízvezeték szerelő közül, akik között garantáltan megtalálod a legjobbat! A korrekt mosdó csaptelep beszerelése árak 11700-21900 Ft/db között mozognak, az ár azonban függhet a beszerelés nehézségétől és a kiválasztott csaptelep típusától. A Qjob segít megtalálni a legmegfelelőbb szakembert Veszprémben! Egyszerűen oszd meg velünk a felmerülő feladatot, és szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz tőlünk. Ne tétovázz tovább, és garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel! Ráadásul mindezt teljesen DÍJMENTESEN kínáljuk számodra! Válaszd a Qjob-ot, és mosdó csaptelep beszerelésed egyszerűen és megbízhatóan lesz megoldva!

5 szakember szükséges a mosdó csaptelep beszereléséhez most online

Dániel

Dániel

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

9900 - 18600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek szükségesek a mosdó csaptelepek beszereléséhez Veszprémben!

Lemezes tetőfedés, ereszcsatornák szerelése, zámcsatornázás és egyéb bádogos munkák. Megbízhatóan, gyorsan dolgozunk, több száz referenciával rendelkezünk.Hívjon minket...

  • Mosdó csaptelep beszerelése

    4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Hanyag, kioktató és hazug is. 1 éve beüzemeléskor arról tájékoztattak, hogy a gázkészüléken mindent beállítottak és él a garancia. Természetesen papíron minden rendben van és van róla számla is. Az évi felülvizsgálaton pedig kiderült, hogy nem lett bejelentve a gyártó felé a beüzemelés, így ugrott a garancia. De számla az van.

Leó
3 éve

Nem csak készüléket szerelünk, Önnel is foglalkozunk. Hívjon minket bizalommal. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Mosdó csaptelep beszerelése

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Amilyen az adjon isten,olyan a fogadj isten.

Attila
3 éve

műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari és épületgépészeti kivitelezés. tanácsadás, tervezés, mérnök és igazságügyi szakértés, épület diagnosztika, statika. Építési műszaki ellenőr. Felelős műszaki vezető. Épület állapotfelmérés. Igazságügyi szakértő.

  • Mosdó csaptelep beszerelése

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jól kiszolgálás

Kázmér
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeljen most szakembert a mosdó csaptelep beszereléséhez percek alatt! Az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai INGYEN és kötelezettségmentesek. Ne habozzon, kattintson most!

Egy szakember szükséges a mosdó csaptelep beszereléséhez, mosdó csaptelep beszerelése közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik szakember végezheti el a mosdó csaptelep cseréjét?

A fürdőszobai csaptelep cseréjéhez a legmegfelelőbb szakember az a vízvezeték-szerelő, aki a legjobban ismeri a Szaniter1 Supreme Style csaptelepét és az áruk általában 25.000 forintól kezdődnek.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megfizethető áron mosdó csaptelepeket?

A legjobb ár-érték arányú mosdó csaptelepekért érdemes keresni a Grohe, a Hansgrohe vagy a Kludi márkák árukészletében. Ezek a márkanév alapú csaptelepek minőségiek és ellenállóak, áruk pedig versenyképes az árkategóriában. A kereskedelemben találhatók, és áruk általában 10 000 és 30 000 forint között mozog. Fontos megjegyezni, hogy az árak változhatnak üzlettől függően.

Olvas

Népszerű kérdés

Ki tud segíteni a megfelelő méretű mosdó csaptelep kiválasztásában?

A legjobb választás a Grohe, a Hansgrohe és a Kohler csaptelepek közül lehet. A megfelelő méret kiválasztásánál figyelembe kell venni a mosdó méretét és a csaptelep magasságát. Árban a Grohe Eurosmart Single-lever Basin Mixer 18 990 forint, a Hansgrohe Puravida Single-lever Basin Mixer 84 990 forint, a Kohler Oblo Single-lever Basin Mixer 62 990 forint. Érdemes a stílusban és a minőségben leginkább megfelelőt választani.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes cserélni a mosdó csaptelepet?

A mosdó csaptelep cseréjét általában akkor érdemes elvégezni, ha jelentős vízszivárgást tapasztalunk vagy a csaptelep már elavult, nem működik megfelelően és nem lehet javítani. Javasoljuk a minőségi csaptelepek választását, mint például a Grohe Eurosmart vagy a Hansgrohe Logis, áruk pedig általában 20 000 - 30 000 forint körül mozog. Viszont a pontos cserélési időpontot mindig a szakemberrel érdemes előzetesen egyeztetni.

Olvas