Szifon csere Veszprémben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szifon cseréje? Válassz a legjobb vízvezeték szerelők közül Veszprémben! Több mint 30 szakember közül választhatsz, árak 7100-13400 Ft között. Valós árajánlatokkal és véleményekkel biztosítunk! A Qjob-on egyszerűen keresel szakembert és mi megoldjuk a többit! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, nézheted a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Az árak a munka típusától és a szakember tapasztalatától függenek. Ne habozz, bérelj fel a legjobb szakembereket a Qjob-on!

5 vízvezeték szerelő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Veszprémben!

Gázkészülékek cseréjét vállaljuk garanciális beüzemeléssel, teljeskörű ügyintézéssel. Most...

  • Szifon csere

    4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Jo

Dénes
3 éve

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Szifon csere

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Márciusban megbeszéltünk csatornázást legkésőbb május végéig vállalták, több időpontban vártam amit leegyeztettünk, hiába ültem itthon. Jelenleg már a telefont se veszi fle nekem.. Tavaly előtt a kazánt szerelték be, de utólag kiderült azt se jól, garanciát elveszitettük a készülékről kvagy lehet nem is volt hisz számlát se adott) vadonatúj kazánon már szivattyút cseréltek a savaztak dobot 145000rt.. Megbízhatatlan, drága és link

Kálmán
3 éve

Lakás-mellékvízméről cseréje és üzembe helyezése. A Fővárosi Vízművek Szerződött Partnere. Amennyiben idén jár le lakásmellékmérőjének hitelessége és cserélnie kell...

  • Szifon csere

    3900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Velem nem volt korrekt, bemondott egy időpontot (kedd-szerda), majd az nem volt jó neki mégsem, mondta a csütörtök reggelt. Csütörtök reggel felhívom, hogy hogyan készüljek, mondta a d.u. 2 órát időpontot, de akkor se jött, este 8 ig várok, nem hívott addig sem és nem is jött. Én ezek után nem ajánlom.

Alajos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, szifon csere közben Veszprémben