Csaptelep szerelés Veszprémben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Csaptelep szerelés? Ne habozz, válassz minket! A Qjob-on 35 vízszerelő közül választhatsz, akik valós árajánlatokat és véleményeket kínálnak. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket 4600-8600 Ft/db áron! Miután megosztod velünk a feladatot, azonnal felkeresünk árajánlatokkal, hogy rögvest megoldhassuk a feladatot! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Mindezt DÍJMENTESEN! A csaptelep szerelés ára függ a munka bonyolultságától és az esetleges alkatrész cserétől. Ne habozz, válassz minket és bízd ránk a csaptelep szerelést!

5 vízvezeték-szerelő most online

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Veszprémben!

1 órán belül a helyszínen vagyunk. Gyors, precíz munkavégzés, 100% elégedettségi garancia.

  • Csaptelep szerelés

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

👍

Ödön
3 éve

Nem csak készüléket szerelünk, Önnel is foglalkozunk. Hívjon minket bizalommal. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Csaptelep szerelés

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Amilyen az adjon isten,olyan a fogadj isten.

Attila
3 éve

Kondenzációs gázkazán telepítése - kazán csere 1 nap alatt, minden szükséges engedéllyel! Gázkazán csere - váltson kondenzációs gázkazánra és takarítson meg 60% energiaköltséget! Ingyenes felmérés! Ingyenes konzultáció!

  • Csaptelep szerelés

    6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Tradicionális minőségi kiszolgálás.

Rezső
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, csaptelep szerelés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor kell cserélni a csaptelepet?

Általában a csaptelep cseréje akkor szükséges, ha nem zár megfelelően, csepeg vagy már túl régi és elhasználódott. Ha az eszköz már több mint 10-15 éves, akkor valószínűleg már beindult az elhasználódási folyamat. A csapok cseréje általában 20 000-30 000 Forintba kerül, azonban a pontos ár függ a csaptelep típusától és a munka nehézségétől is. Ajánlott szakemberrel konzultálni a pontos árajánlat meghatározása érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül egy csaptelep javítása?

Általában a csaptelepek javítása árát az elvégzett munka és a szükséges alkatrészek határozzák meg. Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú csaptelep van, hol tartózkodik az ingatlan, és hogy mennyire bonyolult a javítás. Átlagosan egy egyszerű csaptelep javítás ára 15 000-30 000 forint között mozog. Azonban fontos megjegyezni, hogy az árak eltérhetnek az egyes szakemberektől és vállalkozásoktól függően. Javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot több szakembertől és válassza ki az Önnek legjobban megfelelő árat és minőséget.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen csaptelepet válasszak a zuhanyzóhoz?

A Hansgrohe Raindance Select E 120 vagy a Grohe Euphoria 260 csaptelep kiváló minőségű és funkcionális választás a zuhanyzóhoz, áruk pedig körülbelül 50 000 - 70 000 forint között van. Fontos figyelni a víznyomásra és a csaptelep méretére is a megfelelő installációhoz.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: csaptelep hideg vagy meleg víz szabályozással?

A jobb választás a hideg és meleg víz szabályozással rendelkező Grohe Eurosmart csaptelep, amely ára kb. 25 000 forint.

Olvas