Sarokszelep szétszedése Veszprém területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Sarokszelep szétszedése? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak 1700-3200 Ft/db-tól függően. Fedezd fel Veszprém legjobb szakembereit! Ne keresgélj tovább, ha szakembert keresel a Qjob-on! Egyszerűen oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatukkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Az árak 1700-3200 Ft/db-tól függenek, és az árakat a szakember tapasztalata, a feladat bonyolultsága és a szükséges idő határozza meg. De ne aggódj, a legjobb árakat kínáljuk, hogy megoldást találjunk a problémádra. Válassz minket, és biztos lehetsz benne, hogy a legjobb szakemberek dolgoznak az ügyeden!

5 vízvezeték-szerelő most online

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Róbert

Róbert

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

1700 - 3200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Veszprémben!

Vízmérők, hőmennyiségmérők, légtelenítők, szabályozó szelepek

  • Sarokszelep szétszedése

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Előző nap telefonáltam, másnap délután a megígért időpontban ki is érkezett. Korrekt , megbízható szakember, mindenkinek ajánlom.

Simon
2 éve

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Sarokszelep szétszedése

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Márciusban megbeszéltünk csatornázást legkésőbb május végéig vállalták, több időpontban vártam amit leegyeztettünk, hiába ültem itthon. Jelenleg már a telefont se veszi fle nekem.. Tavaly előtt a kazánt szerelték be, de utólag kiderült azt se jól, garanciát elveszitettük a készülékről kvagy lehet nem is volt hisz számlát se adott) vadonatúj kazánon már szivattyút cseréltek a savaztak dobot 145000rt.. Megbízhatatlan, drága és link

Kálmán
3 éve

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online felmérés, árajánlat , ügyintézés. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz. Szolgáltatások: Állandó akció, Mester vizsgánk van.

  • Sarokszelep szétszedése

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható vállalkozás

Szilárd
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, sarokszelep szétszedése közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért nem működik a sarokszelep vízzáró mechanizmusa?

A sarokszelep vízzáró mechanizmusának hibája lehet a szelepházban lévő tömítések kopása vagy deformációja, valamint a szeleptengely deformációja vagy rozsdásodása. Javasoljuk a szelepház tömítéseinak és a szeleptengelynek az ellenőrzését és cseréjét szükség esetén. Az árak a szelep típusától és a javítás nehézségétől függően változhatnak. Ajánlatkérésért kérjük, forduljon a szakemberhez.

Olvas

Gyakori kérdés

Kihez fordulhat segítségért, ha a sarokszelepet nem lehet beállítani?

Amennyiben a sarokszelepet nem lehet beállítani, javasolt az érintett közműszolgáltatóhoz, ahol szakemberek segíthetnek az esetleges hiba elhárításában. Például, az E.ON-nál számos lehetőség áll rendelkezésre, melyek között szerepel az online ügyfélszolgálat, az ügyfélszolgálati irodák vagy a hívható szervizcsapat. Érdemes felkeresni őket, hiszen az esetek többségében megoldják a problémát. A szolgáltatások díja a hiba jellegétől és az elvégzendő munka mennyiségétől függ.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért változik a sarokszelep vízszintje?

Az ok lehet a szelep meghibásodása vagy a víznyomás változása a csövekben. Ajánlom a szelep ellenőrzését és cseréjét szakember segítségével. Ára körülbelül 5000-15000 forint lehet a szeleptől függően.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy tartsam karban a sarokszelepet?

A sarokszelep karbantartásához javasoljuk az éves szervizelést, amely magában foglalja a tömítőgyűrűk és a reteszek cseréjét. Ezen kívül javasoljuk a rendszeres tisztítást és kenést. A szükséges alkatrészek árai változóak lehetnek, de átlagosan a tömítőgyűrűk kb. 500 Ft/db és a reteszek kb. 1500 Ft/db áron kaphatóak.

Olvas