Csap bekötés Veszprém területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Csap bekötés? Ne hezitálj többé! Válaszd a Qjob-ot és bérelj fel a legjobb szakembereket Veszprémben! Válogass 33 vízszerelőnk közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel állnak rendelkezésedre. Az árak 4000-7500 Ft/db között mozognak, attól függően, hogy milyen szakértelmet igényel a feladat. Miután megosztottad velünk a feladatot, azonnal kapni fogsz árajánlatokat a környékbeli szakemberektől. Összehasonlíthatod a profilokat, visszajelzéseket olvashatsz és további információkat kérhetsz, mielőtt döntesz. És mindez teljesen DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot a tökéletes csap bekötés érdekében!

5 szakember most online

János

János

erdekel.

Botond

Botond

Sok tapasztalatom van

Roland

Roland

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

Palatetők és más régi tetők felújítása, fix áron, garanciával. Tetőfedő munkák több, mint 20 éves tapasztalattal. Tető fedő. Ács mester. Tetőszigetelès. Zsindely javítás.

  • Csap bekötés

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kazán javításhoz hívtuk ki. Minimális hibakeresés után minimális javítás következett...ez 5000 ft volt kb a semmiért mert ugyanolyan rossz a fűtés mint volt...és a panelt kell cserélni (erre semmiféle hibakeresés nem volt csak bemondás) és hogy egyeztet a főnökével...gondolom a "rossz panelt elvszi" és hogy egy "újat"...de sohasem hívtak vissza...tipikus lehúzós cég...ha van más lehetőség inkább máshoz menj!

Zsolt
3 éve

Duguláselhárítás korszerű eszközökkel, korrekt árakkal, éjjel-nappal. Bízza ránk a vízszerelést. Válasszon profi megoldást!

  • Csap bekötés

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Rendben volt minden segítő készek csak ajánlani tudom.

Teofil
3 éve

Lakás-mellékvízméről cseréje és üzembe helyezése. A Fővárosi Vízművek Szerződött Partnere. Amennyiben idén jár le lakásmellékmérőjének hitelessége és cserélnie kell...

  • Csap bekötés

    3900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Velem nem volt korrekt, bemondott egy időpontot (kedd-szerda), majd az nem volt jó neki mégsem, mondta a csütörtök reggelt. Csütörtök reggel felhívom, hogy hogyan készüljek, mondta a d.u. 2 órát időpontot, de akkor se jött, este 8 ig várok, nem hívott addig sem és nem is jött. Én ezek után nem ajánlom.

Alajos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, csap bekötés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyi időt vesz igénybe a csap bekötése?

A csap bekötése általában 30-60 percet vesz igénybe, attól függően, hogy milyen típusú csapot és vízvezeték rendszert kell összekötni. A szakértő munkájának árát általában óradíjban számolják fel, amely Magyarországon átlagosan 15 000-20 000 Ft között van. Az árak azonban változhatnak a régió és az adott szakember tapasztalatai alapján.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem záródik tökéletesen a csap a bekötés után?

Valószínűleg a csaprészlet nem megfelelően lett bekötve, vagy a csaptelep alkatrészei elkopottak. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a csaprészleteket és a csaptelepet, valamint cserélje ki szükség esetén az elkopott alkatrészeket. Általában egy ilyen javítás ára a csap típusától és az alkatrészek cserélésének szükségességétől függően körülbelül 10.000-50.000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találhatok segítséget a csap bekötéséhez?

A csap bekötéséhez segítséget találhat a Baumax vagy az Obi barkácsboltokban, ahol szakértő tanácsot is kaphat a megfelelő anyagok és eszközök beszerzéséhez. Árakat és termékeket az üzletekben vagy online ellenőrizhet.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi időt vesz igénybe a csap bekötésének ellenőrzése?

A csap bekötésének ellenőrzése általában 30 percet vesz igénybe, ára pedig általában 5000 Ft körül mozog. Azonban ez a pontos idő és ár változó lehet a szakember és a probléma bonyolultságától függően. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy helyi szakemberrel, hogy pontosabb árajánlatot és ütemezést kapjon.

Olvas