Vízvezeték szerelés Veszprémben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték szerelés szakértői szolgáltatásainkkal garantáltan megtaláljuk a legjobb megoldást problémáidra Veszprémben és környékén. Tapasztalt és megbízható szakembereink a legmodernebb eszközökkel dolgoznak, így gyors és hatékony megoldást biztosítunk a legnehezebb helyzetekben is. Az árak intervalumai 15.000 és 50.000 Ft között mozognak, amely attól függ, hogy milyen típusú vízvezeték szerelésre van szükséged. Ne habozz, hívj most, és bízd ránk a problémádat!

5 vízvezeték szerelő most online

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Tivadar

Tivadar

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

10400 - 19500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Veszprémben!

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, gyorsan és megbízhatóan, Önhöz igazodva. Ha már nagy a baj ne kelljen mérgelődnie más bosszantó dolgok miatt, mi segítünk. Non-stop ügyelet. korrekt olcsó árak. Duguláselhárítás.

  • Vízvezeték szerelés

    5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias és szakértő a kiszolgálás

Levente
3 éve

Vízóra szerelés és csere a legjobb áron és profin - Gyorsjavító Bt. Vízóra kialakítás. engedélyezéssel. Modellek: Vízóra beépítés, engedélyezés, Csere.

  • Vízvezeték szerelés

    3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Precíz, profi, segítőkész nagyon szuper Szakember! Nagyon szépen köszönjük a gyors, pontos munkàt!

Tibor
3 éve

Palatetők és más régi tetők felújítása, fix áron, garanciával. Tetőfedő munkák több, mint 20 éves tapasztalattal. Tető fedő. Ács mester. Tetőszigetelès. Zsindely javítás.

  • Vízvezeték szerelés

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kazán javításhoz hívtuk ki. Minimális hibakeresés után minimális javítás következett...ez 5000 ft volt kb a semmiért mert ugyanolyan rossz a fűtés mint volt...és a panelt kell cserélni (erre semmiféle hibakeresés nem volt csak bemondás) és hogy egyeztet a főnökével...gondolom a "rossz panelt elvszi" és hogy egy "újat"...de sohasem hívtak vissza...tipikus lehúzós cég...ha van más lehetőség inkább máshoz menj!

Zsolt
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi NNNNNNN?

Rendelj vízvezeték szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Próbáld ki most INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints ide!

Egy vízvezeték szerelő, vízvezeték szerelés közben Veszprémben