Teljes körű kád kibontása Veszprémben. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Keressen minket, ha Önnek kád kibontására van szüksége Veszprémben! Szakembereink gyorsan és hatékonyan dolgoznak, így Önnek nem kell azzal bajlódnia, hogy hogyan oldja meg a feladatot. Az árak 50.000 és 100.000 forint között változnak, azonban az ár a kád méretétől és az elvégzendő munka mennyiségétől is függ. Ne habozzon, hívjon minket még ma és élvezze a kényelmet, amit a kád kibontása nyújt!

5 szakember most online

György

György

A környeken vagyok.

Mihály

Mihály

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

11400 - 21300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a legjobb megoldást. Helyszíni felmérés, garanciális üzembe helyezés, teljeskörű...

  • Kád kibontása

    5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nem a boltba voltam csak szomszédos telken !!!

Kelemen
2 éve

Gázkészülékek cseréjét vállaljuk garanciális beüzemeléssel, teljeskörű ügyintézéssel. Most...

  • Kád kibontása

    4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Jo

Dénes
3 éve

Elvéreztek a Házi Módszerek? Mi Megoldjuk. Bármikor Rendelkezésre Állunk 0-24-ben

  • Kád kibontása

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Van itt minden, az alkatrészektől a hozzáértésig...

Elek
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kád kibontása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy történik a kád kibontása?

A kád kibontása során a vízvezeték-szerelő eltávolítja a kád oldalát és alsó részét, majd kivonja a kádat a fürdőszobából. Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú kádról van szó és milyen nehézkes a kibontása, általában azonban 20 000-40 000 forintba kerül.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet meghosszabbítani a hidromasszázzsal ellátott kád élettartamát?

A hidromasszázzsal ellátott kád élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy rendszeresen tisztítsa meg a kádat és a hidromasszázs rendszert. Használjon tisztítószereket, mint például a SpaGuard Whirlpool Cleaner, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a baktériumokat. Emellett fontos, hogy a kádot ne használja túl gyakran és ne hagyja vízben állni, mivel ez ronthatja a hidromasszázs rendszer hatékonyságát. Ha a hidromasszázs rendszer meghibásodik, javasoljuk, hogy hívjon szakembert, aki megjavíthatja a problémát.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: hidromasszázs berendezés vagy hidromasszázzsal ellátott kád?

Az hidromasszázs berendezés a jobb választás, mivel lehetővé teszi a test teljes kényeztetését és masszírozását. A legjobb hidromasszázs berendezések közé tartozik a Jacuzzi, amely ára általában 1-3 millió forint között van. A hidromasszázzsal ellátott kádok általában olcsóbbak, áruk általában 200-500 ezer forint között mozog. Azonban, mivel csak egy részét masszírozzák a testnek, nem nyújtanak olyan teljes testmasszázs élményt, mint az hidromasszázs berendezések.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes zuhanyfalakkal ellátott kádat választani?

A zuhanyfejekkel felszerelt kádak kényelmesek és praktikusak, lehetővé téve a zuhanyzást és a fürdést is. A Grohe Euphoria Cube 150 zuhanyfej ára körülbelül 30 000 forint, míg a Hansgrohe Raindance Select S 240 zuhanyfej ára körülbelül 70 000 forint. Azonban az árak a kád típusától és a zuhanyfejek minőségétől függően változhatnak.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Veszprémben