Fürdőkád csere Veszprémben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Cseréld le fürdőkádat most és élvezd a friss élményt! Válaszd szolgáltatásunkat és profi szakembereink segítségével garantáltan a legjobb minőséget kapod. A fürdőkád cseréhez nem kell aggódnod, mi mindenre odafigyelünk és az árak is rugalmasak. Az árak attól függenek, hogy milyen típusú és méretű fürdőkádra van szükséged. Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma és élvezd a tiszta és modern fürdőszobát!

5 szakember fürdőkád javító most online

László

László

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

62600 - 117500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Veszprémben!

1 órán belül a helyszínen vagyunk. Gyors, precíz munkavégzés, 100% elégedettségi garancia.

  • Fürdőkád csere

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

👍

Ödön
3 éve

Kiépítés, bővítés, megszüntetés? Rövid határidővel, 100% garanciával megoldom. Kedvező...

  • Fürdőkád csere

    4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nem tàrta fel rendesen a hibàt, nem is az volt a baj amire ők azt mondták! Háromszor jöttek ki kemény kiszállási díjjal,végül a kazán még mindig letilt! Az állítólagos alkatrész megrendelés után nem voltak hajlandóak kijönni és beszerelni, csak a hitegetés ment hogy majd ekkor majd akkor!A flegma, nagyképű stílusról még nem is beszéltem… Tróger lehúzós banda! Nem ajánlom senkinek!

Leó
2 éve

Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból.

  • Fürdőkád csere

    4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Csak ajánlani tudom! Nagyon jó és gyors szakember!

Ferenc
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen munkafolyamatokat tartalmaz a fürdőkád csere a szakember által végzett munka során a magas minőségű kivitelezés érdekében?

A fürdőkád csere magas minőségű kivitelezése során a szakember által végzett munkafolyamatok tartalmazhatják a régi kád eltávolítását, az új kád beépítését megfelelő módon, a vízszigetelés és a burkolás javítását, valamint a vízvezeték csövek és csatlakozók cseréjét, amennyiben szükséges. Az árak függenek a konkrét munkafolyamatoktól, a kád típusától és a szakember által nyújtott szolgáltatásoktól. Általában a fürdőkád cseréje legalább 50 000-80 000 forintba kerül Magyarországon.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan kell eltávolítani és helyettesíteni a meglévő fürdőkádat új, praktikus és időtakarékos káddal a kényelmes és gyors fürdőzésért?

A meglévő fürdőkád eltávolítása és új, praktikus és időtakarékos kád telepítése kényelmes és gyors fürdőzést biztosít. Árak változóak, de a legtöbb kád ára 50 000-100 000 Ft között van, míg a munkadíj általában 50 000-100 000 Ft. Ajánljuk, hogy kérjen segítséget egy szakembertől a folyamat során.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen munkafolyamatokat tartalmaz a fürdőkád csere, és mennyi időt vesz igénybe?

A fürdőkád csere magában foglalja a régi kád eltávolítását, a vízvezetékek, szifon és csaptelep cseréjét, valamint az új kád behelyezését. Általában 1-2 napot vesz igénybe a munkafolyamat. Az árakat befolyásolja az új kád típusa és anyaga, valamint a vízvezeték cseréjének szükségessége. Átlagárak kerekítve: 50.000-120.000 Ft.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen költségekkel és időtartammal jár a fürdőkád csere a helytakarékos és praktikus fürdőszobákban?

A fürdőkád csere általában 2-3 napot vesz igénybe, és ára általában 200-300 euró. Azonban ez függ a fürdőszobában használt anyagoktól és a munka összetettségétől is. Ajánlom, hogy kérjünk árajánlatot az építőipari vállalkozóktól, hogy reális árakat kapjunk.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Veszprémben