Teljes körű beépített kád cseréje Veszprémben. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Cserélje le beépített kádját, hogy új életet leheljen fürdőszobájába! Keresse szakértőinket Veszprémben, akik megoldják a problémát gyorsan és hatékonyan. Szolgáltatásunk egyedülálló értékajánlatot nyújt, mivel szakembereink precízen és tisztességes áron végzik a munkát. A szolgáltatás ára 40 000 és 150 000 forint között változhat, attól függően, hogy a kád mérete és az elvégzendő munka milyen összetett. Ne habozzon, hívjon minket még ma, és élvezze a frissített fürdőszobát!

5 szakember fürdőkád javító most online

Barnabás

Barnabás

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

43400 - 81300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Veszprémben!

Lakás-mellékvízméről cseréje és üzembe helyezése. A Fővárosi Vízművek Szerződött Partnere. Amennyiben idén jár le lakásmellékmérőjének hitelessége és cserélnie kell, ne...

  • Beépített kád cseréje

    4100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mindenkinek ajánlom. Precíz és körül tekintő. És még aznap megoldja a problémát. Köszönöm!!

Móric
3 éve

Palatetők és más régi tetők felújítása, fix áron, garanciával. Tetőfedő munkák több, mint 20 éves tapasztalattal. Tető fedő. Ács mester. Tetőszigetelès. Zsindely javítás.

  • Beépített kád cseréje

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kazán javításhoz hívtuk ki. Minimális hibakeresés után minimális javítás következett...ez 5000 ft volt kb a semmiért mert ugyanolyan rossz a fűtés mint volt...és a panelt kell cserélni (erre semmiféle hibakeresés nem volt csak bemondás) és hogy egyeztet a főnökével...gondolom a "rossz panelt elvszi" és hogy egy "újat"...de sohasem hívtak vissza...tipikus lehúzós cég...ha van más lehetőség inkább máshoz menj!

Zsolt
3 éve

99% egyezés a Szennyvízcsatorna Tervezés. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Szennyvízcsatorna Tervezés keresése. Azonnali, személyre szabott találatok...

  • Beépített kád cseréje

    5800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Tök jó kis bolt

Dénes
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kattints ide, ha fürdőkád javításra van szükséged! Rendeld meg most a szolgáltatást és percek alatt kapsz ajánlatokat a helyi, ellenőrzött szakemberektől. Ingyen és kötelezettségmentesen!

Egy szakember fürdőkád javító, beépített kád cseréje közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a beépített kád túl gyorsan leereszt?

Amennyiben a beépített fürdőkád túl gyorsan engedi ki a vizet, akkor valószínűleg megsérült a leeresztő dugója. Ajánlatos megvásárolni az illető alkatrészt, ami általában 3000-5000 forintba kerül, majd cserélni a meglévővel. Ha nincs idő vagy tapasztalat a javításra, akkor érdemes szakember segítségét igénybe venni.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen anyagból készülnek a beépített kádak külső felületei?

Az beépített kádak külső felületei általában akrilból készülnek, mely árban általában 30.000 és 120.000 forint között mozog. Azonban a kád gyártójától és típusától függően kaphatók még kerámia, acél és üveg anyagokból készült beépített kádak is.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért fontos a megfelelő szigetelés a beépített kádnál?

A megfelelő szigetelés fontos a beépített kádnál, mert elősegíti a víz hőmérsékletének megtartását és csökkenti a zajt. Az izoláció hiánya okozhat hideg vizet, egyenetlen vagy túl magas hőmérsékletet, illetve kellemetlen zajt. Ajánlott minőségi termékek, például a Wedi Sanbath szigetelőlemez, ami 10 000-15 000 Ft értéktartományba esik.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen garanciát vállalnak a beépített kádak vízkárosodása esetén?

A Kaldewei Magyarország Kft. által forgalmazott beépített kádakra 30 év garanciát vállalnak a vízkárosodás ellen. Amennyiben a kádban vízkárosodás merül fel, a vállalat vállalja a javítást vagy cserét a garanciális feltételeknek megfelelően. Azonban fontos megjegyezni, hogy a garancia csak az eredeti vásárlót illeti meg, és az általános használat mellett keletkezett károsodásokat nem fedi le.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Veszprémben