Kádcsere Veszprém területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Változtasson meg az otthona hangulatán és frissítse fel fürdőszobáját a kádcsere szolgáltatásunkkal! Keresse fel Veszprém területén dolgozó szakembereinket, akik garantáltan kiváló minőségű munkát végeznek. Az árak a kád típusától és méretétől függnek, ám biztosak lehetünk benne, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő megoldást. Élvezze a friss, modernebb megjelenést és élvezze a kényelmet, amit új kádjával megtapasztalhat. Ne habozzon, hívjon minket ma még és tegye boldogabbá mindennapjait!

5 szakember most online

István

István

A környeken vagyok.

Ervin

Ervin

Ingyenes kiszallas.

Attila

Attila

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

47500 - 89100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

Számlánkat a biztosító elfogadja, korrekt árak, gyors munkavégzés. Bontás nélkül dolgozunk. Gyors, tiszta munkavégzés. Hétvégén, éjjel-nappal. 18 év tapasztalat.

  • Kádcsere

    4300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Minden van ami csak kell.

Tibor
2 éve

Vízóra szerelés és csere a legjobb áron és profin - Gyorsjavító Bt. Vízóra kialakítás. engedélyezéssel. Modellek: Vízóra beépítés, engedélyezés, Csere.

  • Kádcsere

    3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Precíz, profi, segítőkész nagyon szuper Szakember! Nagyon szépen köszönjük a gyors, pontos munkàt!

Tibor
3 éve

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online felmérés, árajánlat , ügyintézés. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz. Szolgáltatások: Állandó akció, Mester vizsgánk van.

  • Kádcsere

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható vállalkozás

Szilárd
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kádcsere közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen típusú csaptelepeket lehet használni a kádhoz?

A kádhoz használható különböző típusú csaptelepek közül a leggyakrabban előfordulóak a fürdőkád-szegmens legnépszerűbb márka termékei, mint például a Grohe, a Hansgrohe, a Kohler és a Delta. Ezen termékek árai általában 30 és 150 euró között mozognak. Azonban vannak olyan olcsóbb alternatívák is, mint például a Baba szegmens, melyek árai 10 és 30 euró között találhatóak. A csaptelep típusának kiválasztása attól függ, hogy milyen stílusban van a fürdőszoba kialakítva, és hogy milyen funkciókat kíván használni a felhasználó.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet észrevenni a rejtett csőtörést a fürdőkád alatt, és hogyan lehet gyorsan és hatékonyan helyreállítani?

A rejtett csőtörés kimutatására és helyreállítására javasoljuk egy vízszigetelő cég szakembereinek felkeresését, mint például a KNAUF Aquapanel vagy az Atascon Kft. A szakemberek szakmai eszközöket és technológiákat alkalmazva pontosan meghatározzák a csőtörés helyét, majd elvégezik a szükséges javításokat hatékony és gyors módon. Az árak az elvégzett munka típusától és a törés mértékétől függnek, de általában 30 000-50 000 forintba kerülnek.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen szennyvízrendszer alkalmas különleges funkciókkal rendelkező fürdőkádhoz?

A legmegfelelőbb szennyvízrendszer különleges funkciókkal rendelkező fürdőkádhoz a hidromasszázs rendszerrel felszerelt szennyvízrendszer, melynek ára általában 100 000 és 200 000 forint között mozog. Az ilyen rendszerek hatékonyan távolítják el a szennyeződést a fürdőkádból és megakadályozzák a vízkőképződést. Ajánlott az olyan rendszerek beszerzése, melyek rendelkeznek vízforgatóval, amely kíméli a hidromasszázs rendszert és elősegíti az optimális szűrőhatást.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet megtisztítani a vízvezeték csöveket?

Az egyik leghatékonyabb módszer a vízvezeték csövek tisztítására a hidrodinamikai tisztítás. Ez a módszer megakadályozza a lefolyó folyadék fennakadását és a cső eltömődését, miközben szerves és anorganikus szennyeződéseket távolít el a csőfalakról. A hidrodinamikai tisztításnak két fajtája van: hidrotréfa (ami általában a fogyasztói oldalon történik) és hidrogeofizika (ami általában a fő közösségi vízellátási rendszereken történik). Az árak általában függenek a tisztítandó cső hosszától és az eltömődés súlyosságától. Az árak általában 50 000 és 120 000 forint között mozognak.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Veszprémben