Kádcsere bontás nélkül Veszprém szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Cseréld le a fürdőkádat bontás nélkül! Válassz minket Veszprémben és élvezd az egyedülálló szolgáltatásunkat! Kínálunk szakembert keresést, aki megbízhatóan és gyorsan cseréli le a fürdőkádat újra, hogy friss és modern legyen a fürdőszobád. Az árak függhetnek a kád típusától és méretétől, de biztos lehetsz benne, hogy a legjobb ár-érték arányt kínáljuk. Ne várj tovább, hívj minket ma!

5 szakember most online

Péter

Péter

Ingyenes kiszallas.

Árpád

Árpád

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

28200 - 52800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

Kiépítés, bővítés, megszüntetés? Rövid határidővel, 100% garanciával megoldom. Kedvező...

  • Kádcsere bontás nélkül

    4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nem tàrta fel rendesen a hibàt, nem is az volt a baj amire ők azt mondták! Háromszor jöttek ki kemény kiszállási díjjal,végül a kazán még mindig letilt! Az állítólagos alkatrész megrendelés után nem voltak hajlandóak kijönni és beszerelni, csak a hitegetés ment hogy majd ekkor majd akkor!A flegma, nagyképű stílusról még nem is beszéltem… Tróger lehúzós banda! Nem ajánlom senkinek!

Leó
3 éve

Vízmérők, hőmennyiségmérők, légtelenítők, szabályozó szelepek

  • Kádcsere bontás nélkül

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Előző nap telefonáltam, másnap délután a megígért időpontban ki is érkezett. Korrekt , megbízható szakember, mindenkinek ajánlom.

Simon
3 éve

műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari és épületgépészeti kivitelezés. tanácsadás, tervezés, mérnök és igazságügyi szakértés, épület diagnosztika, statika. Építési műszaki ellenőr. Felelős műszaki vezető. Épület állapotfelmérés. Igazságügyi szakértő.

  • Kádcsere bontás nélkül

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jól kiszolgálás

Kázmér
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kádcsere bontás nélkül közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mire kell figyelni a kádcsere előkészítése során?

Kádcsere előkészítése során fontos figyelmet fordítani a víz- és szennyvízcsövek biztonságos lecsavarozására, a régi kád eltávolítására, a fal és padlóburkolatok körüli vízszigetelésre és az új kád megfelelő rögzítésére. Továbbá ajánlott ellenőrizni a csaptelepek és a lefolyórendszer állapotát, és szükség esetén cserélni azokat. A kád ára általában 50 000 és 200 000 forint között változhat, attól függően, hogy milyen anyagból készült és milyen méretű.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit kell tenni, ha a kád sérült?

Ha a kád sérült, akkor fontos, hogy azonnal kérje szakember segítségét, hogy javítsa a sérülést. A króm-borítások átlagosan 20 000 forinttól indulnak, azonban az ár nagyban függ a kád típusától és a sérülés súlyosságától. A javítás időtartama és költsége azonban jelentősnek mondható, így érdemes a kád állapotának rendszeres ellenőrzése és karbantartása a sérülések megelőzése érdekében.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen módon történik a kádcsere során a régi kád eltávolítása?

A kádcsere során általában a régi kád eltávolítása már meglévő csövekből és a falból történik. Ehhez általában speciális szerszámokra és technikákra van szükség. Árban ez általában nem szerepel a teljes kádcsere árában és hozzávetőlegesen 20-30 ezer forintba kerülhet. Az eltávolítás előtt fontos, hogy a kád körüli burkolatokat és egyéb szerkezeteket is eltávolítsuk, hogy megfelelően hozzáférjünk az eltávolításhoz.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit kell tenni a kádcsere előkészítése során a legjobb eredmény érdekében?

A kádcsere előkészítése során fontos a megfelelő szellőztetés biztosítása, a régi kád előzetes eltávolítása és a helyiség alapos takarítása. Emellett érdemes gondoskodni a megfelelő vízelvezetésről és a szükséges csővezeték átalakításokról. A legjobb eredmény érdekében javasolt minőségi, tartós kádat választani, amennyiben szükséges, felkérve szakképzett szakembert a beépítésre. Árakban a minőségi kádak ára jellemzően 40-100 ezer forint között mozog, az átalakítások költsége pedig a munka jellegétől és a csővezeték állapotától függően változó lehet.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Veszprémben