Zuhanykabin szerelés Veszprémben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Keress minket a Qjob-on, ha zuhanykabin szerelésre van szükséged Veszprémben! Válassz 36 vízszerelő közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel állnak rendelkezésedre! A legjobb szakemberekkel dolgozhatsz együtt, akik garantáltan profi munkát végeznek. Az árak 17000-32000 Ft/db között mozognak, de az árak függenek a feladat bonyolultságától és az anyagok minőségétől is. Ne aggódj, hiszen mi segítünk megtalálni a legjobb ajánlatot! Keress minket most, és élvezd a DÍJMENTES szolgáltatásunkat!

5 szakember, aki elvégzi a zuhanykabin szerelését most online

József

József

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Márton

Márton

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

17600 - 33000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a zuhanykabin szerelését Veszprémben!

Lakás-mellékvízméről cseréje és üzembe helyezése. A Fővárosi Vízművek Szerződött Partnere. Amennyiben idén jár le lakásmellékmérőjének hitelessége és cserélnie kell, ne...

  • Zuhanykabin szerelés

    4100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mindenkinek ajánlom. Precíz és körül tekintő. És még aznap megoldja a problémát. Köszönöm!!

Móric
3 éve

Palatetők és más régi tetők felújítása, fix áron, garanciával. Tetőfedő munkák több, mint 20 éves tapasztalattal. Tető fedő. Ács mester. Tetőszigetelès. Zsindely javítás.

  • Zuhanykabin szerelés

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kazán javításhoz hívtuk ki. Minimális hibakeresés után minimális javítás következett...ez 5000 ft volt kb a semmiért mert ugyanolyan rossz a fűtés mint volt...és a panelt kell cserélni (erre semmiféle hibakeresés nem volt csak bemondás) és hogy egyeztet a főnökével...gondolom a "rossz panelt elvszi" és hogy egy "újat"...de sohasem hívtak vissza...tipikus lehúzós cég...ha van más lehetőség inkább máshoz menj!

Zsolt
3 éve

műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari és épületgépészeti kivitelezés. tanácsadás, tervezés, mérnök és igazságügyi szakértés, épület diagnosztika, statika. Építési műszaki ellenőr. Felelős műszaki vezető. Épület állapotfelmérés. Igazságügyi szakértő.

  • Zuhanykabin szerelés

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jól kiszolgálás

Kázmér
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert zuhanykabinod szereléséhez percek alatt, és élvezd az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide!

Egy szakember, aki elvégzi a zuhanykabin szerelését, zuhanykabin szerelés közben Veszprémben