Zuhanykabin bekötés Veszprém területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Keresel szakembert zuhanykabin bekötéshez Veszprémben? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on választhatsz 35 vízszerelő közül, 16100-30200 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján válaszd ki a legjobbat! Miután megosztod velünk a feladatot, az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! És ami a legjobb: mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, bérelj fel a legjobb szakembereket a Qjob-on!

5 szakember most online

Norbert

Norbert

erdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

14700 - 27600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

Biztosításunknak köszönhetően ügyfeleinknek meghibásodás esetén sem kell kárral számolni. Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból.

  • Zuhanykabin bekötés

    3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A legkorrektebb szakember, akivel valaha találkoztam. Bárcsak mindenki ilyen hozzáállással és szakértelemmel vállalna munkát.

Dezső
3 éve

Lemezes tetőfedés, ereszcsatornák szerelése, zámcsatornázás és egyéb bádogos munkák. Megbízhatóan, gyorsan dolgozunk, több száz referenciával rendelkezünk.Hívjon minket...

  • Zuhanykabin bekötés

    4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Hanyag, kioktató és hazug is. 1 éve beüzemeléskor arról tájékoztattak, hogy a gázkészüléken mindent beállítottak és él a garancia. Természetesen papíron minden rendben van és van róla számla is. Az évi felülvizsgálaton pedig kiderült, hogy nem lett bejelentve a gyártó felé a beüzemelés, így ugrott a garancia. De számla az van.

Leó
3 éve

Számlánkat a biztosító elfogadja, korrekt árak, gyors munkavégzés. Bontás nélkül dolgozunk. Gyors, tiszta munkavégzés. Hétvégén, éjjel-nappal. 18 év tapasztalat.

  • Zuhanykabin bekötés

    4300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Minden van ami csak kell.

Tibor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, zuhanykabin bekötés közben Veszprémben