Zuhany lefolyó szerelés Veszprémben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Ha zuhany lefolyó szerelésre van szükséged Veszprémben, ne keresgélj tovább! A Qjob 33 vízszerelő szakemberének között segít megtalálni a legmegfelelőbbet számodra. Korrekt árakon, 5800-10800 Ft/db között, garantáltan megbízható szakemberek állnak rendelkezésedre. Miért bíznál másban, ha itt van a lehetőség, hogy azonnal felkeressük az elérhető szakembereket árajánlataikkal együtt? A Qjob-on könnyedén összevetheted a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz tőlük. És ami a legjobb: mindez teljesen DÍJMENTESEN! Ne habozz, használd ki a lehetőséget és válaszd a Qjob-ot, hogy garantáltan elégedett legyél a zuhany lefolyó szerelés eredményével!

5 szakember, aki elvégzi a zuhany lefolyójának javítását most online

Ádám

Ádám

erdekel.

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a zuhany lefolyójának javítását Veszprémben!

Vízmérők, hőmennyiségmérők, légtelenítők, szabályozó szelepek

  • Zuhany lefolyó szerelés

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Előző nap telefonáltam, másnap délután a megígért időpontban ki is érkezett. Korrekt , megbízható szakember, mindenkinek ajánlom.

Simon
2 éve

Palatetők és más régi tetők felújítása, fix áron, garanciával. Tetőfedő munkák több, mint 20 éves tapasztalattal. Tető fedő. Ács mester. Tetőszigetelès. Zsindely javítás.

  • Zuhany lefolyó szerelés

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kazán javításhoz hívtuk ki. Minimális hibakeresés után minimális javítás következett...ez 5000 ft volt kb a semmiért mert ugyanolyan rossz a fűtés mint volt...és a panelt kell cserélni (erre semmiféle hibakeresés nem volt csak bemondás) és hogy egyeztet a főnökével...gondolom a "rossz panelt elvszi" és hogy egy "újat"...de sohasem hívtak vissza...tipikus lehúzós cég...ha van más lehetőség inkább máshoz menj!

Zsolt
3 éve

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Zuhany lefolyó szerelés

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Márciusban megbeszéltünk csatornázást legkésőbb május végéig vállalták, több időpontban vártam amit leegyeztettünk, hiába ültem itthon. Jelenleg már a telefont se veszi fle nekem.. Tavaly előtt a kazánt szerelték be, de utólag kiderült azt se jól, garanciát elveszitettük a készülékről kvagy lehet nem is volt hisz számlát se adott) vadonatúj kazánon már szivattyút cseréltek a savaztak dobot 145000rt.. Megbízhatatlan, drága és link

Kálmán
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Hívj profi szakembert a zuhany lefolyónak! Kérj árajánlatot ingyen és kötelezettségmentesen, percek alatt. Ellenőrzött, helyi szakemberek azonnal rendelkezésre állnak. Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a zuhany lefolyójának javítását, zuhany lefolyó szerelés közben Veszprémben