Vízóra csere Veszprém területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Vízóra csere? A Qjob a legjobb választás! Találd meg a legmegbízhatóbb szakembereket és kérj árajánlatot már most! Válogass 36 vízóra beszerelő közül, az árak 6600-12500 Ft/db között változnak. A Qjob-on valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a vízóra csere feladatára! A Qjob-on egyszerűen megtalálod a megfelelő szakembert, csak oszd meg velünk a feladatot és mi felkeressük a megfelelő szakembert árajánlatával. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és kérhetsz további információkat is. Mindez DÍJMENTESEN! Az árak a feladat bonyolultságától függnek. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és találd meg a legjobb vízóra beszerelőket!

5 szakember, aki végzi a vízóra cseréjét most online

István

István

Ma is elvallalom.

Ervin

Ervin

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

10700 - 20100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a vízóra cseréjét Veszprémben!

Nem csak készüléket szerelünk, Önnel is foglalkozunk. Hívjon minket bizalommal. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Vízóra csere

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Amilyen az adjon isten,olyan a fogadj isten.

Attila
3 éve

35 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel vállaljuk Budapest és Pest megyében. Gázkazánok beszerelése, beüzemelése, cseréje szakhatósági engedélyekkel. gázkazán karbantartás. fűtésszerelő. Kondenzációs kazán.

  • Vízóra csere

    3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Igénytelen, felületes munkát adnak ki a kezükből. Nem ajánlom senkinek!!!

Dávid
2 éve

műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari és épületgépészeti kivitelezés. tanácsadás, tervezés, mérnök és igazságügyi szakértés, épület diagnosztika, statika. Építési műszaki ellenőr. Felelős műszaki vezető. Épület állapotfelmérés. Igazságügyi szakértő.

  • Vízóra csere

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jól kiszolgálás

Kázmér
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízóra beszerelőktől?

Rendelj most szakembert vízóra csere feladatra! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints és kezdjük el azonnal!

Egy szakember, aki végzi a vízóra cseréjét, vízóra csere közben Veszprémben