Vízóra csere Veszprém területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Vízóra csere? A Qjob a legjobb választás! Találd meg a legmegbízhatóbb szakembereket és kérj árajánlatot már most! Válogass 36 vízóra beszerelő közül, az árak 6600-12500 Ft/db között változnak. A Qjob-on valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a vízóra csere feladatára! A Qjob-on egyszerűen megtalálod a megfelelő szakembert, csak oszd meg velünk a feladatot és mi felkeressük a megfelelő szakembert árajánlatával. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és kérhetsz további információkat is. Mindez DÍJMENTESEN! Az árak a feladat bonyolultságától függnek. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és találd meg a legjobb vízóra beszerelőket!

5 szakember, aki végzi a vízóra cseréjét most online

István

István

Ma is elvallalom.

Ervin

Ervin

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

8800 - 16500 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a vízóra cseréjét Veszprémben!

Nem csak készüléket szerelünk, Önnel is foglalkozunk. Hívjon minket bizalommal. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Vízóra csere

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Amilyen az adjon isten,olyan a fogadj isten.

Attila
2 éve

35 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel vállaljuk Budapest és Pest megyében. Gázkazánok beszerelése, beüzemelése, cseréje szakhatósági engedélyekkel. gázkazán karbantartás. fűtésszerelő. Kondenzációs kazán.

  • Vízóra csere

    3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Igénytelen, felületes munkát adnak ki a kezükből. Nem ajánlom senkinek!!!

Dávid
egy éve

műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari és épületgépészeti kivitelezés. tanácsadás, tervezés, mérnök és igazságügyi szakértés, épület diagnosztika, statika. Építési műszaki ellenőr. Felelős műszaki vezető. Épület állapotfelmérés. Igazságügyi szakértő.

  • Vízóra csere

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jól kiszolgálás

Kázmér
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízóra beszerelőktől?

Rendelj most szakembert vízóra csere feladatra! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints és kezdjük el azonnal!

Egy szakember, aki végzi a vízóra cseréjét, vízóra csere közben Veszprémben