Mosdókagyló csere Veszprémben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Cseréld le mosdókagylódat könnyedén és megbízhatóan! Válaszd szolgáltatásunkat és találd meg a legjobb szakembert Veszprémben. Garantáljuk, hogy a mosdókagyló cseréje nem jelent majd gondot számodra, hiszen profi csapatunk gyorsan és precízen dolgozik. Ráadásul, áraink versenyképesek, így nem kell aggódnod a pénzügyeid miatt sem. Az árak a cserélni kívánt mosdókagyló típusától függnek, de biztos lehetsz benne, hogy a minőség mindig a legmagasabb színvonalon lesz. Ne habozz, válassz minket és élvezd az új, modern mosdókagylód kényelmét és szépségét!

5 szakember most online

Szabolcs

Szabolcs

erdekel.

Ernő

Ernő

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

8600 - 16200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari és épületgépészeti kivitelezés. tanácsadás, tervezés, mérnök és igazságügyi szakértés, épület diagnosztika, statika. Építési műszaki ellenőr. Felelős műszaki vezető. Épület állapotfelmérés. Igazságügyi szakértő.

  • Mosdókagyló csere

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jól kiszolgálás

Kázmér
3 éve

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás. Csöpög, folyik vagy csak lecserélné? Vállalunk minden fajta...

  • Mosdókagyló csere

    3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Sándor egy igen precíz és lelkiismeretes szakember, a megbeszélt időpontban jön és a vállalt munkát rendesen elvégzi. Nagy kincs ő a mai világban, becsüljétek meg!

Móric
2 éve

Palatetők és más régi tetők felújítása, fix áron, garanciával. Tetőfedő munkák több, mint 20 éves tapasztalattal. Tető fedő. Ács mester. Tetőszigetelès. Zsindely javítás.

  • Mosdókagyló csere

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kazán javításhoz hívtuk ki. Minimális hibakeresés után minimális javítás következett...ez 5000 ft volt kb a semmiért mert ugyanolyan rossz a fűtés mint volt...és a panelt kell cserélni (erre semmiféle hibakeresés nem volt csak bemondás) és hogy egyeztet a főnökével...gondolom a "rossz panelt elvszi" és hogy egy "újat"...de sohasem hívtak vissza...tipikus lehúzós cég...ha van más lehetőség inkább máshoz menj!

Zsolt
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdókagyló csere közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik csaptelep típus a legkönnyebben karbantartható?

A Grohe Eurosmart csaptelep típus a legkönnyebben karbantartható, ára pedig körülbelül 15 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik mosdókagyló típus a legellenállóbb a sérülésekkel szemben?

A legellenállóbb mosdókagyló típus a kerámia anyagból készült, melynek ára átlagosan 20 000-40 000 forint között van. A porcelán anyag is tartós lehet, de könnyebben sérül. A műanyag és a rozsdamentes acél kagylók kevésbé ellenállóak és áruk is alacsonyabb, általában 10 000-20 000 forint között van.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a leggyakoribb probléma a mosdókagyló cseréje során?

A leggyakoribb probléma a mosdókagyló cseréje során az, hogy a régi csővezeték gyakran elkopik és csökkenti a víznyomást, így javasoljuk a csővezeték cseréjét együtt a mosdókagylóval. Általában a mosdókagyló cseréje 25 000-50 000 forintba kerül Magyarországon.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a legjobb módszer a mosdókagylószekrényben tárolt dolgok rendezésére?

A legjobb módszer a mosdókagylószekrényben tárolt dolgok rendezésére az, hogy külön kategóriákba soroljuk őket, például fogkefék, fogselyem, szappanok, stb. és ezeket kisebb rekeszekbe helyezzük el. Egy jó lehetőség a Rubbermaid polipropilén rekeszek használata, amelyek ára általában 1000-2000 forint. Az így szervezett szekrény könnyen áttekinthető marad, és a dolgok mindig kéznél lesznek.

Olvas