Beépített wc tartály javítása Veszprémben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Beépített wc tartály javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak - 7 700 - 14 400 Ft/db. Fedezd fel a legjobb szakembereket Veszprémben! Nem tudod, hogyan találj szakembert a Qjob-on? Ne aggódj, mi segítünk! Csak osszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlattal, hogy azonnal megoldhassák a problémát! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Minden teljesen ingyenes! Az árak a beépített wc tartály javításának típusától és a szükséges anyagoktól függnek. Azonban garantáljuk, hogy a legjobb áron kapsz minőségi szolgáltatást! Ha szakértői segítségre van szükséged, válassz minket!

5 szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását most online

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Krisztián

Krisztián

A környeken vagyok.

András

András

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a beépített wc tartályok javítását Veszprémben!

99% egyezés a Csatorna Bekötés Díja. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Csatorna Bekötés Díja keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a...

  • Beépített wc tartály javítása

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Regisztrált,szakképzett és utolérhető szakember. nincs kikapcsolva a telefonja,elérhető,követhető.

Bence
2 éve

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, hibafeltárás. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás, Hibafeltárás, Állapotfelmérés, Hőkamerázás, padlófűtés tisztítás.

  • Beépített wc tartály javítása

    4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon profik a kollégák, ráadásul nem hagynak koszt maguk után. Köszönöm!

Jenő
2 éve

Több éves tapasztalatunk van gépi földmunkák terén, a legmodernebb gépeket használjuk. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk, a legmodernebb gépeket használjuk. Konténer pakolás.

  • Beépített wc tartály javítása

    4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkészek, jól felszerelt üzlet.

Laszlo
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a beépített wc tartály javítását mutatványos szakemberünkkel, és percek alatt kapj meg az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Minden INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását, beépített wc tartály javítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy működik a beépített wc tartály töltő szelepje?

A beépített wc tartály töltő szelepe a tartály alján található, és automatikusan feltölti a tartályt, amikor a vízszint lecsökken. A legtöbb szelep beállításokkal rendelkezik a vízszint szabályozásához, és általában 2000-5000 forintba kerülnek. Azonban, ha a szelep nem működik megfelelően, akkor javításra vagy cserére lehet szükség, ami további költségeket jelenthet.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú wc tartály hangosítja a legtöbbet?

A legtöbbet a Geberit Duofix Sigma 12 cm-es wc tartály hangosítja, ára átlagosan 50 000 forint körül mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért lehet hangos a wc tartály, és hogyan lehet ezt megoldani?

A wc tartály hangos működése általában a víznyomás vagy a tömítési problémák miatt alakul ki. A megoldás érdekében ellenőrizni kell a vízszintet, a tömítéseket és a víznyomást. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor javasoljuk a tartály lecserélését. A legtöbb tartály ára általában 10 000 és 20 000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos rendszeresen karbantartani a beépített wc tartályokat?

A beépített wc tartályok rendszeres karbantartása fontos a higiénia és a tartósság szempontjából. A tartályban lévő vízkő és egyéb lerakódások ronthatják a tartály teljesítményét és növelhetik a vízfogyasztást. Emellett a tartályok elhasználódása is csökkentheti az öblítő hatékonyságát. Ajánlott évente legalább egyszer tisztíttatni a tartályt, amely általában 5 000-20 000 forintba kerül.

Olvas