Falba építhető WC tartály szerelése Veszprémben tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Falba építhető WC tartály szerelése? Válassz 34 vízszerelő közül Veszprémben! Korrekt árak: 6100-11400 Ft/db, az ár függ a feladat nehézségétől. Találd meg a legjobb szakembert a Qjob-on, és kérj árajánlatot azonnal! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz. Minden DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, hogy a legjobb szakemberekkel dolgozhass!

5 wc tartály szerelője most online

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Bálint

Bálint

A környeken vagyok.

István

István

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

7000 - 13200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartály szerelők Veszprémben!

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a legjobb megoldást. Helyszíni felmérés, garanciális üzembe helyezés, teljeskörű...

  • Falba építhető WC tartály szerelése

    5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nem a boltba voltam csak szomszédos telken !!!

Kelemen
2 éve

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Falba építhető WC tartály szerelése

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Márciusban megbeszéltünk csatornázást legkésőbb május végéig vállalták, több időpontban vártam amit leegyeztettünk, hiába ültem itthon. Jelenleg már a telefont se veszi fle nekem.. Tavaly előtt a kazánt szerelték be, de utólag kiderült azt se jól, garanciát elveszitettük a készülékről kvagy lehet nem is volt hisz számlát se adott) vadonatúj kazánon már szivattyút cseréltek a savaztak dobot 145000rt.. Megbízhatatlan, drága és link

Kálmán
3 éve

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online felmérés, árajánlat , ügyintézés. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz. Szolgáltatások: Állandó akció, Mester vizsgánk van.

  • Falba építhető WC tartály szerelése

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható vállalkozás

Szilárd
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály szerelője szolgáltatást és élvezd azonnali, INGYENES, kötelezettségmentes árajánlatokat a helyi, ellenőrzött szakemberektől! Ne várj tovább, kattints most!

Egy wc tartály szerelője, falba építhető wc tartály szerelése közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a falba építhető WC tartály szerelése új alkatrészekkel?

A falba építhető WC tartály szerelése új alkatrészekkel általában 30 000-40 000 forintba kerül, az ár azonban függ a tartály típusától és a munka nehézségétől is. Ajánlott szakemberrel végeztetni a munkát a megfelelő eredmény érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: falba építhető WC tartály szerelése vagy cseréje?

A falba építhető WC tartály szerelése a jobb választás, mivel hosszú távon gazdaságosabb és esztétikusabb megoldás. Az árak változóak lehetnek, de általában a tartály ára 20 000-30 000 forint, míg a szerelési költség 10 000-20 000 forint között van.

Olvas

Népszerű kérdés

Ki tud segíteni a falba építhető WC tartály javításában?

A falba építhető WC tartály javításához szakemberre van szükség, aki ért a tartály típusához és a falhoz való illesztéshez. A javítás ára általában a tartály típusától és a hiba súlyosságától függ, átlagosan 10 000-20 000 forintba kerülhet. Ajánlott olyan szakembert választani, aki tapasztalattal rendelkezik az adott típusú tartályok javításában.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a falba építhető WC tartály szivárgásának forrása?

A falba építhető WC tartály szivárgásának forrása általában a tömítések hiánya vagy azok elhasználódása lehet. Az ilyen problémák javításához javasolt a Geberit Duofix WC tartály, amely tartós és megbízható megoldást kínál. Ára általában 30 000-40 000 forint között mozog. Ajánlott szakember segítségét kérni a probléma megoldásához.

Olvas