Beépített wc tartály javítás Veszprémben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Beépített wc tartály javítás? Válassz a 36 legjobb vízvezeték szerelő közül Veszprémben! Korrekt árak 6300-11900 Ft/db között. Értékeljük a legjobb szakembereket Veszprémben! Keresel szakembert a Qjob-on, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlattal, hogy megoldhassák a feladatod! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz! Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES! Az árak függenek a javítás bonyolultságától. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és bízd ránk a javítást!

5 szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását most online

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

8500 - 15900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a beépített wc tartályok javítását Veszprémben!

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a legjobb megoldást. Helyszíni felmérés, garanciális üzembe helyezés, teljeskörű...

  • Beépített wc tartály javítás

    5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nem a boltba voltam csak szomszédos telken !!!

Kelemen
2 éve

99% egyezés a Szennyvízcsatorna Tervezés. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Szennyvízcsatorna Tervezés keresése. Azonnali, személyre szabott találatok...

  • Beépített wc tartály javítás

    5800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Tök jó kis bolt

Dénes
2 éve

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online felmérés, árajánlat , ügyintézés. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz. Szolgáltatások: Állandó akció, Mester vizsgánk van.

  • Beépített wc tartály javítás

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható vállalkozás

Szilárd
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most tapasztalt szakembert, aki javítja beépített wc tartályodat - percek alatt! Kérj ajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől INGYEN és kötelezettség nélkül. Kattints és spórolj időt és pénzt!

Egy szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását, beépített wc tartály javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik beépített wc tartály töltőszelepet ajánlják a szakemberek?

A szakemberek által ajánlott beépített WC tartály töltőszelep a Geberit Impuls 380 és ára kb. 10 000-12 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet csökkenteni a vízfogyasztást a beépített wc tartályban?

A vízfogyasztás csökkentése érdekében javasoljuk a beépített wc tartályban a vízszint-szabályozó beállítását. Az általános ajánlás az, hogy a vízszint legyen kb. 2 cm-rel alacsonyabb a tartály szélénél. Ezenkívül ajánlott az alacsonyabb fogyasztású WC-k használata, mint például a Geberit DuoFresh vagy a Grohe Bau Ceramic. Árak változóak lehetnek, de általában a Geberit DuoFresh ára 100 000 forint körül van, míg a Grohe Bau Ceramic ára 50 000 forint körül.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen alkatrészekre van szükség a beépített wc tartály javításához?

A beépített wc tartály javításához szükséges alkatrészek közé tartozik a tömítőgyűrű, a vízbevezető szelep, a leeresztő gomb és a tartálytartó rögzítő csavarok. Az árak változóak, de általában a tömítőgyűrűk 500-1000 forintba, a szelepek 2000-3000 forintba, a gombok 1000-2000 forintba, míg a rögzítő csavarok 500-1000 forintba kerülnek. Az alkatrészek beszerzése előtt javasolt ellenőrizni a tartály típusát és a szükséges méreteket.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: magas vagy alacsony vízmennyiség a beépített wc tartályban?

A magas vízmennyiségű beépített WC tartályok hatékonyabbak a tisztításban és a szagok elkerülésében, azonban általában drágábbak, mint az alacsony vízmennyiségű tartályok. Ha fontos számodra a környezettudatosság és a vízmegtakarítás, akkor az alacsony vízmennyiségű tartályok a jobb választás. Ha viszont a hatékonyság és a higiénia a fontosabb számodra, akkor érdemes befektetni a magas vízmennyiségű tartályokba. Egy jó minőségű magas vízmennyiségű beépített WC tartály ára általában 30 000-50 000 forint között van.

Olvas