Wc tartály javítás Veszprém területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Wc tartály javítás: Válassz a legjobb szakembereink közül és élvezd a megbízható szolgáltatást! Áraink 5400-10100 Ft/db között változnak, az árak függnek a szükséges javítás típusától és a munka időtartamától. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a wc tartály javításra, és élvezd a professzionális szolgáltatást! Ha szakembert keresel a Qjob-on, akkor ne habozz! Oszd meg velünk a felmerülő feladatot, és mi azonnal felkeressük a legmegfelelőbb szakembereinket az árajánlatokkal! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. Ráadásul mindezt teljesen DÍJMENTESEN teheted! Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

5 szakember, aki végzi a wc tartály javítását most online

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Zoltán.

Zoltán.

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

8600 - 16200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartály javítását Veszprémben!

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás. Csöpög, folyik vagy csak lecserélné? Vállalunk minden fajta...

  • Wc tartály javítás

    3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Sándor egy igen precíz és lelkiismeretes szakember, a megbeszélt időpontban jön és a vállalt munkát rendesen elvégzi. Nagy kincs ő a mai világban, becsüljétek meg!

Móric
2 éve

Sürgősségi duguláselhárítás korrekt áron, Budapest és környékén, 35 év tapasztalattal. Duguláselhárítás 20.000 Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Sürgősségi kiszállás.

  • Wc tartály javítás

    4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden van ami kell, türelem és szakmai hozzáértés is.

Flórián
2 éve

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online felmérés, árajánlat , ügyintézés. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz. Szolgáltatások: Állandó akció, Mester vizsgánk van.

  • Wc tartály javítás

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható vállalkozás

Szilárd
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály javítás szolgáltatást, és rövid időn belül kapj ajánlatokat felelősségteljes, ellenőrzött helyi szakemberektől! Az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály javítását, wc tartály javítás közben Veszprémben