Wc tartály javítása otthon Veszprém szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály javítása otthon: Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak: 8200-15300 Ft/db, attól függően, hogy milyen típusú tartályt kell javítani. Fedezd fel a legjobb szakembereket Veszprémben! Keresel egy megbízható szakembert a WC tartályod javításához? A Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket Veszprémben! Küldd el nekünk a feladatot, és a szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy azonnal megoldhassák a problémát! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket, és élvezd a problémamentes WC használatot!

5 otthoni wc tartály javítás szakember most online

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

10500 - 19700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb otthoni wc tartály javítás szakemberek Veszprémben!

1 órán belül a helyszínen vagyunk. Gyors, precíz munkavégzés, 100% elégedettségi garancia.

  • Wc tartály javítása otthon

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

👍

Ödön
3 éve

Lemezes tetőfedés, ereszcsatornák szerelése, zámcsatornázás és egyéb bádogos munkák. Megbízhatóan, gyorsan dolgozunk, több száz referenciával rendelkezünk.Hívjon minket...

  • Wc tartály javítása otthon

    4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Hanyag, kioktató és hazug is. 1 éve beüzemeléskor arról tájékoztattak, hogy a gázkészüléken mindent beállítottak és él a garancia. Természetesen papíron minden rendben van és van róla számla is. Az évi felülvizsgálaton pedig kiderült, hogy nem lett bejelentve a gyártó felé a beüzemelés, így ugrott a garancia. De számla az van.

Leó
3 éve

99% egyezés a Csatorna Bekötés Díja. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Csatorna Bekötés Díja keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a...

  • Wc tartály javítása otthon

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Regisztrált,szakképzett és utolérhető szakember. nincs kikapcsolva a telefonja,elérhető,követhető.

Bence
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg otthoni WC tartály javítás szolgáltatásunkat most, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Ne fizess többet, mint amennyit érdemelsz! Válaszd az ingyenes és kötelezettségmentes megoldást, és élvezd az általunk nyújtott kényelmet és biztonságot! Kattints most, hogy még ma megoldjuk a problémádat!

Egy otthoni wc tartály javítás szakember, wc tartály javítása otthon közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor érdemes ellenőrizni a wc tartály tömítését otthon?

A wc tartály tömítését évente legalább egyszer érdemes ellenőrizni, vagy ha észlelhető a vízszivárgás vagy a víznyomás csökkenése. Az átlagos wc tartály tömítési szett ára körülbelül 1000-2000 forint. Ha a probléma nem oldódik meg a szett cseréjével, akkor érdemes szakember segítségét kérni.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: wc tartály javítása vagy cseréje otthon?

Ha a wc tartály problémája csak kisebb javításokat igényel, akkor érdemesebb a javítás mellett dönteni, ami általában 5-15 ezer forintba kerül. Ha azonban a tartály nagyobb sérülést szenvedett, vagy már elavult, akkor érdemesebb a cserét választani, ami általában 20-30 ezer forintba kerül. Azonban mindkét esetben érdemes szakember segítségét igénybe venni, hogy biztosan megfelelően és biztonságosan történjen a munka.

Olvas

Népszerű kérdés

Ki segít a wc tartály javításában otthon?

A wc tartály javításához otthon érdemes szakember segítségét kérni, aki ért a vízvezeték szereléshez. A javítás ára általában 10 000-15 000 forint körül mozog, azonban a pontos költség függ a hiba jellegétől és a javítási módszertől is. Ne próbálkozzon otthoni barkácsolással, mert az rosszabb helyzetet eredményezhet.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos otthon javítani a wc tartályt?

Az otthoni WC tartály javítása fontos, mivel a hibás tartály okozhat vízfolyást és pazarlást. Ezenkívül a hibás tartály növelheti a vízszámlát és károsíthatja a környezetet. A tartály javítása általában 10 000-20 000 Ft-ba kerül, ami hosszú távon megtérül az alacsonyabb vízszámlában és a környezetvédelmi előnyökben.

Olvas