Minőségi wc tartály szerelése Veszprémben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály szereléséhez keresel megbízható szakembert Veszprémben? Ne keresgélj tovább, Qjob-on megtalálod! Válassz 33 vízvezeték szerelő közül, 8000-15000 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján biztos lehetsz abban, hogy a legjobb szakembereket bérelted fel a wc tartály szereléséhez! Miután megosztottad velünk a feladatot, a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! A szakemberek profiljait összehasonlíthatod, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. A szolgáltatásunk DÍJMENTES, így semmilyen kötelezettséged nincs a keresés során. Az árak 8000 és 15000 Ft között változnak, amelyek az adott feladattól függően alakulnak. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és bízd ránk a wc tartály szerelését Veszprémben!

5 szakember, aki végzi a wc tartály szerelését most online

Fülöp

Fülöp

erdekel.

Szabolcs

Szabolcs

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

8300 - 15600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartályok szerelését Veszprémben!

99% egyezés a Szennyvízcsatorna Tervezés. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Szennyvízcsatorna Tervezés keresése. Azonnali, személyre szabott találatok...

  • WC tartály szerelése

    5800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Tök jó kis bolt

Dénes
2 éve

Lakás-mellékvízméről cseréje és üzembe helyezése. A Fővárosi Vízművek Szerződött Partnere. Amennyiben idén jár le lakásmellékmérőjének hitelessége és cserélnie kell, ne...

  • WC tartály szerelése

    4100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mindenkinek ajánlom. Precíz és körül tekintő. És még aznap megoldja a problémát. Köszönöm!!

Móric
2 éve

35 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel vállaljuk Budapest és Pest megyében. Gázkazánok beszerelése, beüzemelése, cseréje szakhatósági engedélyekkel. gázkazán karbantartás. fűtésszerelő. Kondenzációs kazán.

  • WC tartály szerelése

    3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Igénytelen, felületes munkát adnak ki a kezükből. Nem ajánlom senkinek!!!

Dávid
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert a wc tartály szereléséhez, és percek alatt kapj ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait INGYEN! Semmi kötelezettség, csak a legjobb szolgáltatás. Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály szerelését, wc tartály szerelése közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol lehet beszerezni a WC tartály alkatrészeket?

A WC tartály alkatrészeket a Baumax, a Praktiker vagy a Hornbach áruházakban lehet beszerezni. Az árak változóak, de általában 1000-3000 forint között mozognak. Ajánlott azonban először felmérni a szükséges alkatrészeket, és azok alapján keresni a megfelelő boltban.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos a WC tartálytakaró és díszburkolat?

A WC tartálytakaró és díszburkolat fontos szerepet játszik a fürdőszoba esztétikájában és higiéniájában. A tartálytakaró megakadályozza a vízpermetet a WC használata közben, és megóvja a tartályt a por és szennyeződések felhalmozódásától. A díszburkolat pedig szép megjelenést biztosít a WC-nek és könnyen tisztítható. A Geberit tartálytakaró és díszburkolat árak 10 000 forinttól indulnak.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen WC tartálytakarót ajánlasz a szereléshez?

A legjobb WC tartálytakaró a Geberit Sigma01, amelynek ára átlagosan 20 000 forint. Ajánlom, hogy a szerelést szakember végezze, hogy biztos legyen a megfelelő telepítés és működés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú WC tartály hangosítja a legkevésbé?

A legkevésbé hangos WC tartályok általában a Geberit Sigma cserélhető előlapos tartályai, melyek ára általában 40 000-50 000 forint között mozog. Azonban fontos megjegyezni, hogy a WC tartály hangossága nem csak a típustól függ, hanem a telepítés módjától és a falak anyagától is. Érdemes szakemberrel konzultálni a legmegfelelőbb megoldás kiválasztása érdekében.

Olvas