Teljes körű dömötör wc tartály javítása Veszprémben. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Dömötör WC tartály javítása könnyedén és gyorsan a Qjob segítségével! Válassz 34 vízvezeték szerelő közül, akik közül garantáltan megtalálod a legjobbat! Korrekt árak, amelyek 5500-10400 Ft/db között mozognak, és attól függnek, hogy milyen típusú tartályról van szó. Értékelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben, és bízd rájuk a feladatot! Nincs ötleted, hogyan kezdj neki a keresésnek? Semmi gond! Oszd meg velünk a felmerülő feladatot, és a környezetedben elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz. És ami a legjobb: mindez teljesen DÍJMENTESEN! Ne habozz tovább, válaszd a Qjob-ot, és bízd ránk a Dömötör WC tartály javítását!

5 szakember, aki végzi a wc tartály javítási szolgáltatást most online

Tamás

Tamás

Ingyenes kiszallas.

Ákos

Ákos

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartály javítási szolgáltatást Veszprémben!

99% egyezés a Csatorna Bekötés Díja. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Csatorna Bekötés Díja keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a...

  • Dömötör wc tartály javítása

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Regisztrált,szakképzett és utolérhető szakember. nincs kikapcsolva a telefonja,elérhető,követhető.

Bence
3 éve

Sürgősségi duguláselhárítás korrekt áron, Budapest és környékén, 35 év tapasztalattal. Duguláselhárítás 20.000 Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Sürgősségi kiszállás.

  • Dömötör wc tartály javítása

    4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden van ami kell, türelem és szakmai hozzáértés is.

Flórián
2 éve

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online felmérés, árajánlat , ügyintézés. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz. Szolgáltatások: Állandó akció, Mester vizsgánk van.

  • Dömötör wc tartály javítása

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható vállalkozás

Szilárd
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj WC tartály javító szakembert és recezz azonnal árajánlatokat! Helyi, ellenőrzött szakemberek percek alatt reagálnak INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály javítási szolgáltatást, dömötör wc tartály javítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért szivárog a Dömötör wc tartály?

A Dömötör wc tartály szivárgása általában a tömítés meghibásodásából adódik. Javasoljuk a tömítőgyűrű cseréjét, amely általában 500-1000 forintba kerül. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor javasoljuk a szakember felkeresését.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki segít a Dömötör wc tartály vízkőtelenítésében?

A Dömötör wc tartály vízkőtelenítéséhez ajánlott a SaniCalc WC tartálytisztító használata, amelynek ára körülbelül 1500 forint. Ezt a terméket számos boltban és online áruházban beszerezheti. Továbbá javasoljuk a rendszeres tisztítást és karbantartást, valamint a vízkőmentesítő szerek használatát.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a Dömötör wc tartály vízkőtelenítése speciális tisztítószerekkel?

A Dömötör wc tartály vízkőtelenítése speciális tisztítószerekkel általában 5 000-10 000 forintba kerül, attól függően, hogy milyen mértékű a vízkő lerakódás. Ajánlott évente legalább egyszer elvégezni a tisztítást a tartály hatékony működése érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: Dömötör wc tartály javítása vagy új wc tartály beszerzése a hibás helyett?

Ha a Dömötör wc tartály javítása nem megoldja a problémát, akkor az új wc tartály beszerzése a javasolt választás. Az árak változóak lehetnek, de például a GROHE WC tartályok ára 20 000 és 30 000 forint között mozognak.

Olvas