Wc tartály vízmennyiség beállítása Veszprém területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály vízmennyiség beállítása: Válassz 33 vízvezeték szerelő közül! Korrekt árak: 7700-14400 Ft/alkalom, az ár függ a tartály típusától és a munka időtartamától. Találd meg Veszprém legjobb szakembereit! Keresd a Qjob-ot, és mi segítünk megtalálni a megfelelő szakembert. Az elérhető szakemberek árajánlataikkal felkeresnek, hogy azonnal megoldhassák a problémát. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, véleményeket olvashatsz és további információkat kérhetsz. Mindezt ingyen! Ne habozz, válassz minket és legyen tökéletes a WC tartályod vízmennyiség beállítása!

5 szakember most online

Béla

Béla

Ingyenes kiszallas.

Miklós

Miklós

erdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

7900 - 14900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás. Csöpög, folyik vagy csak lecserélné? Vállalunk minden fajta...

  • Wc tartály vízmennyiség beállítása

    3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Sándor egy igen precíz és lelkiismeretes szakember, a megbeszélt időpontban jön és a vállalt munkát rendesen elvégzi. Nagy kincs ő a mai világban, becsüljétek meg!

Móric
2 éve

Kiépítés, bővítés, megszüntetés? Rövid határidővel, 100% garanciával megoldom. Kedvező...

  • Wc tartály vízmennyiség beállítása

    4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nem tàrta fel rendesen a hibàt, nem is az volt a baj amire ők azt mondták! Háromszor jöttek ki kemény kiszállási díjjal,végül a kazán még mindig letilt! Az állítólagos alkatrész megrendelés után nem voltak hajlandóak kijönni és beszerelni, csak a hitegetés ment hogy majd ekkor majd akkor!A flegma, nagyképű stílusról még nem is beszéltem… Tróger lehúzós banda! Nem ajánlom senkinek!

Leó
2 éve

Professzionális Eszközökkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! 30 Év Gyakorlat, Kiemelkedő Szaktudás, Pontos Érkezés! 30 Év Az Ön Szolgálatában.

  • Wc tartály vízmennyiség beállítása

    6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves kiszolgálás!!!

Domonkos
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc tartály vízmennyiség beállítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért változik a wc tartály vízmennyiségének beállítása?

A wc tartály vízmennyiségének beállítása a víznyomás változása miatt változhat. A legtöbb tartályban van egy úgynevezett "öblítő szelep", amelynek beállítása befolyásolja a vízmennyiséget. Ha a víznyomás változik, akkor a szelep beállítása is változhat, ami a vízmennyiség változásához vezethet. Ha a beállítások megfelelőek, akkor a tartály vízmennyisége általában 6-9 liter között van. Ha a vízmennyiség beállítása problémát okoz, érdemes szakember segítségét kérni.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy lehet csökkenteni a wc tartály vízfogyasztását?

A wc tartály vízfogyasztásának csökkentése érdekében javasoljuk a víztakarékos WC tartályok használatát, mint például a Geberit Sigma cisterna, amely csak 3/6 liter vizet használ öblítésenként. Ezenkívül a régi WC tartályokban is lehet víztakarékos öblítő szelepet beépíteni, amely csökkenti az öblítéshez szükséges vízmennyiséget. Az árak a Geberit Sigma cisternák esetében általában 40 000-50 000 forint között mozognak, míg az öblítő szelepek ára általában 5 000-10 000 forint körül van.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a wc tartály vízmennyiségének beállítása fürdőszobában?

A wc tartály vízmennyiségének beállítása fürdőszobában általában 5-10 ezer forintba kerül, az ár függ a tartály típusától és a szakember munkadíjától. Ajánlott szakemberrel végeztetni a beállítást, mivel hibás beállítás esetén növekedhet a vízszámla és károsodhat a wc rendszere.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos optimalizálni a wc tartály vízfogyasztását konyhában?

Azért fontos optimalizálni a wc tartály vízfogyasztását konyhában, mert ez jelentős megtakarítást eredményezhet a vízszámlán. Például a Geberit DuoFresh beépítő modul segítségével a wc tartály vízfogyasztása csökkenthető akár 3 literre öblítésenként, miközben a frissítő modul segítségével kellemes illatot biztosít a fürdőszobában. Az ilyen megoldások hosszú távon is megéri, hiszen a vízdíjak és a környezettudatosság szempontjából is előnyösek.

Olvas