Beépíthető wc tartály beépítése Veszprémben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Beépíthető wc tartály beépítése? Válassz a 33 legjobb vízvezeték szerelő közül Veszprémben! Korrekt árak, 5800-10800 Ft/db, attól függően, hogy milyen típusú tartályt szeretnél. Keress szakembert a Qjob-on, és mi segítünk! Szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot. Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket, és élvezd a korrekt árakat és a minőségi munkát!

5 szakember most online

József

József

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Márton

Márton

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

Számlánkat a biztosító elfogadja, korrekt árak, gyors munkavégzés. Bontás nélkül dolgozunk. Gyors, tiszta munkavégzés. Hétvégén, éjjel-nappal. 18 év tapasztalat.

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    4300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Minden van ami csak kell.

Tibor
2 éve

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a legjobb megoldást. Helyszíni felmérés, garanciális üzembe helyezés, teljeskörű...

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nem a boltba voltam csak szomszédos telken !!!

Kelemen
2 éve

35 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel vállaljuk Budapest és Pest megyében. Gázkazánok beszerelése, beüzemelése, cseréje szakhatósági engedélyekkel. gázkazán karbantartás. fűtésszerelő. Kondenzációs kazán.

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Igénytelen, felületes munkát adnak ki a kezükből. Nem ajánlom senkinek!!!

Dávid
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, beépíthető wc tartály beépítése közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy cseréljem ki a beépíthető wc tartály öblítő gombját?

A beépíthető wc tartály öblítő gombjának cseréje egyszerű folyamat. Először is, zárja el a vízcsapot és ürítse ki a tartályt. Ezután távolítsa el az öblítő gombját a tartály tetejéről. Vásároljon egy új öblítő gombot, például a Geberit Sigma 01 modellt, amely általában 10 000-15 000 forintba kerül. Helyezze be az új gombot a helyére, majd visszaállíthatja a vízcsapot és tesztelje az öblítő működését. Ne felejtse el visszahelyezni a tartály fedelét, miután befejezte a munkát.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy csökkentsem a beépíthető wc tartály öblítési idejét?

A beépíthető wc tartály öblítési idejének csökkentése érdekében javasoljuk a Geberit Sigma01, Sigma10 vagy Sigma50 fejlett technológiájú tartályainak használatát, amelyek lehetővé teszik a kevesebb víz használatát és rövidebb öblítési időt biztosítanak. Árak változóak, kérjük, keresse fel a Geberit hivatalos weboldalát a legfrissebb árakért.

Olvas

Népszerű kérdés

Ki végezheti el a beépíthető wc tartály beépítését?

A beépíthető wc tartály beépítését legjobban egy tapasztalt vízszerelő végezheti el, akinek van tapasztalata az ilyen típusú szerelési munkákban. Az árak változóak lehetnek, de általában 30 000 és 50 000 forint között mozognak. Ajánlott több különböző szakember árajánlatát összehasonlítani, mielőtt kiválasztanánk a megfelelő szakembert a munka elvégzéséhez.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor kell cserélni a beépíthető wc tartályt?

A beépíthető wc tartályt általában akkor kell cserélni, ha meghibásodik vagy elavult. Az árak változóak, de átlagosan egy új tartály 20 000-30 000 forintba kerül. Ajánlott szakember segítségét igénybe venni a cseréhez.

Olvas