Teljes körű geberit wc tartály bekötése Veszprémben. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Geberit wc tartály bekötése? Válassz a legjobb szakembereink közül Veszprémben! Korrekt árak: 5100-9600 Ft/db. Az ár függ a feladat bonyolultságától. Talán nehéz megtalálni a megfelelő szakembert a Qjob-on? Ne aggódj! Mi segítünk! Csak oszd meg velünk a feladatot, és azonnal felkeressük a legjobb szakembereket, akik megoldják a problémádat. Összehasonlíthatod a szakemberek profiljait, olvashatsz visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ráadásul mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket!

5 szakember, aki végzi a geberit wc tartály bekötését most online

Péter

Péter

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

4200 - 8000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a Geberit WC tartály bekötését Veszprémben!

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online...

  • Geberit wc tartály bekötése

    2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Jót nem igazán tudok írni, rosszat pedig már írtak helyettem eleget, amikkel sajnos én is egyetértek. Ugyanezeket tapasztaltam sajnos én is, amíg kapcsolatban voltam velük. Remélem képesek lesznek a szakmai minőségben fejlődni, mert ez így nagyon nem profi, amit csinálnak.

Domonkos
3 éve

Nem csak készüléket szerelünk, Önnel is foglalkozunk. Hívjon minket bizalommal. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Geberit wc tartály bekötése

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Amilyen az adjon isten,olyan a fogadj isten.

Attila
2 éve

Több éves tapasztalatunk van gépi földmunkák terén, a legmodernebb gépeket használjuk. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk, a legmodernebb gépeket használjuk. Konténer pakolás.

  • Geberit wc tartály bekötése

    4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkészek, jól felszerelt üzlet.

Laszlo
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeljen most szakembert geberit wc tartály bekötéséhez és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai! Az ajánlatkérés ingyenes és kötelezettségmentes - ne maradjon le! Kattintson most!

Egy szakember, aki végzi a geberit wc tartály bekötését, geberit wc tartály bekötése közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a Geberit wc tartály túl sok vizet enged ki?

Ha a Geberit wc tartály túl sok vizet enged ki, akkor javasoljuk, hogy ellenőrizze a töltőszelepet és a leeresztő gombot. Ha ezek a részek sérültek vagy elhasználódtak, akkor cserélni kell őket. A Geberit töltőszelep ára általában 5000-7000 forint, míg a leeresztő gomb ára 2000-3000 forint körül van. Ha bizonytalan vagy a javításban, ajánljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi víztakarékosságot nyújt a Geberit wc tartály?

A Geberit wc tartály akár 50%-os víztakarékosságot is biztosít a hagyományos wc tartályokhoz képest, mivel csak 3-4,5 liter vizet használ öblítéshez. Árak az adott piacon változóak lehetnek.

Olvas

Népszerű kérdés

Ki ad garanciát a Geberit wc tartályra?

A Geberit wc tartályokra általában 10 év garanciát adnak a gyártók. A garanciális feltételek részleteiről érdemes a gyártó honlapján tájékozódni, illetve az adott termékhez mellékelt garancialevélben olvashatóak. Az árak tekintetében a Geberit wc tartályok ára általában 20 000-40 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típusról van szó és hol vásárolják meg.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor szükséges a Geberit wc tartály bekötésének módosítása?

A Geberit wc tartály bekötésének módosítása akkor szükséges, ha a wc csatlakozója nem megfelelően illeszkedik a tartályhoz, vagy ha a tartály magassága nem felel meg a wc ülőke magasságának. Ezt általában a telepítés során kell elvégezni, és általában 10 000-15 000 forintba kerül. Ajánlott szakemberre bízni a módosítást.

Olvas