Wc kagyló beépítése Veszprémben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

WC kagyló beépítése? Válassz a legjobb szakembereink közül! Áraink 9400-17600 Ft/db között mozognak, de az ár függ a kiválasztott szakember tapasztalatától és az elvégzendő munka összetettségétől. Veszprémben bérelj fel minket, és élvezd a megbízható szolgáltatásunkat! Miután megosztottad velünk a feladatot, azonnal kapni fogsz árajánlatokat a szakembereinktől, és akár még aznap el is kezdhetjük a munkát! Az árak mellett összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk véleményeket, és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és élvezd a díjmentes szolgáltatásunkat!

5 wc-kagyló beépítésének most online

László

László

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Balázs

Balázs

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

8600 - 16100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc-kagylók beépítése Veszprémben!

Lakás-mellékvízméről cseréje és üzembe helyezése. A Fővárosi Vízművek Szerződött Partnere. Amennyiben idén jár le lakásmellékmérőjének hitelessége és cserélnie kell, ne...

  • Wc kagyló beépítése

    4100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mindenkinek ajánlom. Precíz és körül tekintő. És még aznap megoldja a problémát. Köszönöm!!

Móric
3 éve

Lemezes tetőfedés, ereszcsatornák szerelése, zámcsatornázás és egyéb bádogos munkák. Megbízhatóan, gyorsan dolgozunk, több száz referenciával rendelkezünk.Hívjon minket...

  • Wc kagyló beépítése

    4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Hanyag, kioktató és hazug is. 1 éve beüzemeléskor arról tájékoztattak, hogy a gázkészüléken mindent beállítottak és él a garancia. Természetesen papíron minden rendben van és van róla számla is. Az évi felülvizsgálaton pedig kiderült, hogy nem lett bejelentve a gyártó felé a beüzemelés, így ugrott a garancia. De számla az van.

Leó
3 éve

műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari és épületgépészeti kivitelezés. tanácsadás, tervezés, mérnök és igazságügyi szakértés, épület diagnosztika, statika. Építési műszaki ellenőr. Felelős műszaki vezető. Épület állapotfelmérés. Igazságügyi szakértő.

  • Wc kagyló beépítése

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jól kiszolgálás

Kázmér
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj wc-kagyló beépítés szolgáltatást most, és kapd meg az ellenőrzött, helyi szakembereink árajánlatait PERCEK ALATT! Ne fizess előre, az ajánlatok INGYENESEK ÉS KÖTELEZETTSÉGMENTESEK! Kattints most!

Egy wc-kagyló beépítésének, wc kagyló beépítése közben Veszprémben