Ház átalakítás tervezés Veszprémben tapasztalt szakemberekkel!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 33 építészmérnök közül! Korrekt ház átalakítás tervezés árak — 4100-7700 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 építészmérnök most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Zoltan

Zoltan

A környeken vagyok.

György

György

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a ház átalakítás tervezés Veszprémben?

4100 - 7700 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Lakberendezés, lakásfelújítás, tanácsadás, kiviteli tervezés, teljeskörű projekmenedzsment

 • Ház átalakítás tervezés

  11200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Online szerettem volna időpontot foglalni hozzájuk, de sajnos nem működött a foglalás. Telefonon érdeklődtem náluk, ahol nagyon segítőkészen és gyorsan tudtam időpontot foglalni. Mindent elmagyaráztak érthetően tisztán. Átvizsgálás után telefonon értesítettek a hibákról és a várható költségekről és még az nap kész is lett az autóm. Ajánlani tudom!

Belsőépítészeti tervezés, lakberendezési tanácsadás, moodboard és 3D látványterv készítés. Ismerje meg szolgáltatásaimat és kérjen egyedi ajánlatot saját otthonára, irodájára! Belső építészet. Home Staging. Generálkivitelezés. Iroda tervezés. Green Wall.

 • Ház átalakítás tervezés

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkészek az ott dolgozók,

Cégünk prémium minőségű bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik 1996 óta. Komplex megoldásokkal, számítógépes 3D látványtervezéssel állunk ügyfeleink...

 • Ház átalakítás tervezés

  9700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Jól átvertek. Lenyúltak 100 ezerrel és egy másik autószerelőnél derült ki, hogy se a kuplung, semmi nem lett rajta cserélve, amivel mentem, hogy kellene csinálni. Gyaníthattam volna, mert az izzó sem volt kicserélve, azzal úgy mentem vissza. Csak ugye nem értek hozzá, nem vettem észre a többit, és ezért palira is vettek. Bármikor széteshetett volna a kuplung és így jártam terhesen meg babával, azzal a tudattal, hogy minden oké. Még szerencse, hogy semmi nem történt. De ezek után már más is mondta, hogy átverősek. Csalódás. Nem ajánlom.

Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés. Telepítés 2 napon belül! Egyedi ajánlatok. Nagy raktárkészlet. Szolgáltatások: Állványrendszerek, Polcrendszerek, Használt polcrendszer.

 • Ház átalakítás tervezés

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Teraszt kellett burkolni, nagyon szép, jó minőségű munkát végeztek el a szakemberek. Csak ajánlani tudom!

dermedt
2 éve

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging

 • Ház átalakítás tervezés

  10500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

16:35-kor defektes kerékkel elküldtek hogy ök már zárnak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök ház átalakítás tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház átalakítás tervezés: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a ház átalakítás tervezés átlagára 3500 - 6600 Ft/fm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - hogyan választhatunk Veszprémben?

Veszprémben a ház átalakítás tervezés szolgáltatáshoz már 26 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 20 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő feladattal kereshető meg: ház átalakítás tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi építészmérnök segítségét?

Egy profi építészmérnök a ház átalakítás tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: építészmérnök?

Ha profi építészmérnök segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A ház átalakítás tervezés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas