Családi ház tervezés Veszprém szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 26 építészmérnök közül, 2000-3800 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a családi ház tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 építészmérnök most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Zoltan

Zoltan

A környeken vagyok.

Geza

Geza

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a családi ház tervezés Veszprémben?

2000 - 3800 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Maximális szakértelem. Tervezés. Költségvetés készítés. Generálkivitelezés.

 • Családi ház tervezés

  6600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Picit sokat vártam eredetiség vizsgálat során de igényes, kultúrált a várakozó helység.

Készíts elképesztően látványos terveket gyártás-előkészítéssel, akár 15 perc alatt velünk. Igényeld akciónkat és dolgozzunk együtt!

 • Családi ház tervezés

  6400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Az üzletben dolgozók sajnos nincsennek a helyzet magaslatán, ha a két szerelő, Norbi és Imre nem lennének olyan lelkiismeretesek, amilyenek Szolnokon a Jola be is zárhatna!

Marcell
2 éve

Ingyenes helyszíni felmérés, látványterv készítése, generálkivitelezés.

 • Családi ház tervezés

  7700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Olyasmire is felhívták a figyelmem amit észre se vettem. Gyorsak és hamar kaptam időpontot. Jók.

Otthona megtervezésén kívül lakásfelújítást és bővítést is vállalunk. Keressen bizalommal! Profi csapattal és nemzetközi tapasztalatokkal a hátunk mögött végezzük munkánkat. Ingatlan értékesítés. Komplett beruházások. Saját szakemberek. Referenciák.

 • Családi ház tervezés

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Great choice ! Very nice and welcoming people!

Üdvözlöm ! Lakástextilekkel, lakberendezéssel foglalkozom 20 éve. A függönyök, római rolók, díszpárnák, ágytakarók és egyéb lakástextilekhez tudok ajánlani anyagokat és kiegészítőket, de természetesen hozott anyagokból is dolgozom. Amennyiben igény van rá, a karnisok és függönyök installálását is vállalom.

 • Családi ház tervezés

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt vezetői garancia a szolgáltatásért.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök családi ház tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Családi ház tervezés: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a családi ház tervezés átlagára 2300 - 4400 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján válasszunk Veszprémben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Veszprémben?

Most 19 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést CSALÁDI HÁZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök ezzel a feladattal bízható meg: családi ház tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó építészmérnök?

Egy megbízható építészmérnök részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: családi ház tervezés?

A családi ház tervezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy építészmérnökt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas